Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap 300 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban? Játssz és nyerj ma is!

2020. 06. 21 – vasárnap – 300 millió forint jackpot

Vasárnap Paris-Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 300 millió forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dorgos de Guez (16) – Calou Renardiere (3) – Dream de Lasserie (8) – Elvis du Vallon (7) – Calle Crown (2)

Dorgos de Guez (16) erre a versenyre készült a májusi győzelme óta, mert ideális beállításból itt állhat starthoz. A mezőny erős, főleg elsősorban az alaptávról induló lovak némelyike, mégis számolni kell vele.

Calou Renardiere (3) kipihente a lavali futása fáradalmait, így újult erővel lép pályára vasárnap délután. Dorgos de Guez (16) egy kitűnő ló, de az alaptávosok között is sok veszélyes ellenfél vár rá. Ettől függetlenül bízhatunk eredményes szereplésében, amennyiben Eric Raffin olyan nagyszerűen fogja hajtani, ahogy tette azt június elején is, megint főszereplők lehetnek.

Dream de Lasserie (8) a tavalyi év második felében sérüléssel bajlódott, de ahogy azt a május 23-án ügetett 1:11.9-es új egyéni rekordja is bizonyítja, most már minden rendben van vele. A vasárnapi Kincsem+ futamban ideális a beállítása, a munkaformái pedig kiválók.

Elvis du Vallon (7) visszatérése nagyon jól sikerült és a vasárnap délutáni Kincsem+ futamban is nagyszerű a beállítása. A 2850 méteres táv nem okozhat gondot ménnek, a megfelelő taktikával megint beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Calle Crown (2) Vichyben gyenge teljesítményt nyújtott, amit a jobbkezes pálya számlájára írhatunk. A munkaformáival nagyon jók, a tréningek során kitűnően dolgozik. A vasárnapi Kincsem+ futamban csodálatos a beállítása, Björn Gooppal a kocsijában kicserélt lóként fog mozogni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

 

Olvass tovább!