Kezdd jól a hétvégét! Játssz pénteken is a TUTI-val és nyerj akár milliókat!

2020. 06. 19 – péntek

Pénteken Mauquenchy-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres ügetőversenyen csupán tizennégy versenyló méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is rendkívül kedvező, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Fidele Royal (14) – Free Man (6) – Fifty Black (10) – Fidelity (13) – Fredo Griff (9)

Fidele Royal (14) nagyon jó formában várja a péntek esti Kincsem+ futamot. Számolni kell vele, ha ugyanis azt hozza, amit május 11-én láttunk tőle, megint a győzelemért fog küzdeni.

Free Man (6) csodálatos győzelmet aratott május 25-én. A ló jó formának örvend, ezért péntek este is számíthatunk rá. Amennyiben azt hozza, amit legutóbb is láttunk tőle, megint a főszereplők közé fog tartozni.

Fifty Black (10) a májusi futásai alkalmával gyenge teljesítményt nyújtott, de most már minden rendben van vele, ahogy azt a legutóbbi ötödik helyezése is bizonyítja. A péntek esti versenyben csodálatos a beállítása, így amennyiben minden a tervek szerint alakul, az első három között végezhet.

Fidelity (13) szép győzelmet aratott a visszatérő versenyében. A második futama már nem úgy sikerült, ahogy azt a játékosok várták, mentségére szóljon, hogy a verseny lefolyása nem kedvezett neki. Péntek este erős mezőnyben áll starthoz, ennek ellenére számolni kell vele.

Fredo Griff (9) jó teljesítményt nyújtott a visszatérő versenyében, legutóbb pedig további javulást mutatott. A péntek esti Kincsem+ futamban igen erős mezőny vár rá, de amennyiben zavartalanul alakul a versenye, az első öt között fog végezni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 18:00-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

 

Olvass tovább!