Csütörtökön se hagyd ki a TUTI-t! Játssz és nyerj ma is akár milliókat!

2020. 06. 18 – csütörtök

Csütörtökön La Teste de Buch ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2400 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves és idősebb telivér várja, hogy összemérje erejét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Chailloue (6) – Virka (7) – Pirata Tesoro (4) – Picnic Royal (2) – Créative (9)

Chailloue (6) első versenyén az új tréningben jó teljesítményt nyújtott, ezért a táv meghosszabbítása ellenére is versenyképes maradhat. Ez egy kísérlet lesz a számára ebben a kategóriában, de mindent meg fog tenni, azért, hogy ismét elégedettek lehessünk vele.

Virka (7) a gyepre való visszatérése megnyugtató volt, jó állapotban maradt és ezen a szinten továbbra is versenyképes. Jó a starthelye és megfelelően tartalékolva jó főszereplő lehet.

Pirata Tesoro (4) ritkán okoz csalódást és amióta tavaly nyáron ezen a szinten kudarcot vallott, azóta mindig a dobogón végzett. Amikor idén visszatért, nehezen indult a versenye, de a végére megtalálta a győzelemhez vezető tempót. Május 31-e óta az istállója mindkét versenyén sikeres volt, amit tovább folytathat.

Picnic Royal (2) számára nem találtak ennél kedvezőbb beállítással rendelkező versenyt. Az előrejelzések szerint esni fog, ami kedvez neki, mert szereti a rugalmas pályákat. Nagyszerűen tért vissza és a megnövekedett súlya ellenére is versenyképes lehet.

Créative (9) a nehezebb startja ellenére is nagyszerűen fejezte be a legutóbbi versenyét. Hajlamos kicsit ágaskodni, de remélhetőleg ezúttal ezt a rossz szokását elfelejti, mert akkor még előrébb is végezhet. Megfelelően regenerálódott és továbbra is jó formában van.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 18:20-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

 

Olvass tovább!