Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Ne hagyd ki, játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2020. 06. 17 – szerda

Szerdán a Grand National du Trot következő állomása a Kincsem+ futam, a helyszín Maure de Bretagne lesz. A 2850 méteres ügetőversenyen tizenhat kiváló versenyló méri össze tudását, de az erősebbek 25 illetve 50 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cleangame (16) – Diable de Vauvert (9) – Fashion Queen (5) – Et Voila de Muze (1) – Etonnant (10)

Cleangame (16) lavali második helyezése kitűnő, mert csak a topformában lévő Enino du Pommereux tudta őt legyőzni. A szerda délutáni Kincsem+ futamban az 50 méteres térhátrány nehezíti a feladatát, így nem tűnik egyszerűnek a helyzete, de nyert már hasonló beállításból, ezért most is az első helyezésért fog küzdeni.

Diable de Vauvert (9) csodálatos győzelmet aratott Lavalban. A szerdai Group 3-as versenyben 25 méteres térhátrányból kell majd indulnia és soha nem futott még ezen a pályán, mégis minden adott az eredményes szerepléséhez.

Fashion Queen (5) az amiens-i ötödik helyezése óta nem lépett pályára, de legalább az utolsó fellépésén korrigálta a februári hibáit. A szerdai délutáni Kincsem+ futamban nagyszerű a beállítása, patkolatlanul már most is komoly figyelmet érdemel.

Et Voila de Muze (1) hat hónapos kihagyás után tért vissza Toulouse-ban, ahol stílusos győzelmet aratott. A pihenőjét követő második fellépésén javulást várunk tőle, a pálya karakterisztikája kedvezni fog neki. A fordulóstartos indítás továbbra is nehézséget jelent számára, amennyiben azonban hiba nélkül letudja az első métereket, jó eséllyel az első öt között végezhet.

Etonnant (10) hamar esélyét vesztette a június 13-ai Kincsem+ futamban, viszont a verseny nem vett ki belőle sokat, így néhány nap elteltével újra indulónak adhatták őt. A megbízhatóság nem tartozik az erősségei közé, de a benne rejlő képesség elvitathatatlan, ezért a játékosoknak célszerű számolni vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

 

Olvass tovább!