Kezdd a hetet tele zsebbel! Játssz és nyerj ma is akár milliókat a TUTI-val!

2020. 06. 15 – hétfő

Hétfőn Vichy-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2950 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Crack Money (10) – Dry Oaks (2) – Caiman du Citrus (5) – Duc du Vivier (4) – Dimmidisia (12)

Crack Money (10) rosszul mozgott Laval-ban, ahol legutóbb hibázott. A fiatalok nélkül kedvező ez a verseny egy számára testhezálló pályán. Remélhetőleg teljesen megújul és a tulajdonosa négyszázadik győzelmét ünnepelheti a Kincsem+ futamon.

Dry Oaks (2) teljesen regenerálódott a hónap eleji, győztes versenye óta. Hasonlóak a feltételek itt és bár nem biztos, hogy sikerül folytatni a győzelmi sorozatot, ezúttal is főszerepet játszhat ha el tud menni a fronttal.

Caiman du Citrus (5) nem annyira élvezte Salon-de-Provence pályáját, de a végén mindent beleadott és összességében jól mozgott. Fizikailag jó állapotban van és kedvező lesz a beállítása, Vichy-ben pedig korábban is eredményes volt, így most is meg kell érkeznie.

Duc du Vivier (4) legutóbb kellemes meglepetést okozott annak ellenére is, hogy kedvező volt a starthelye és nagyszerűen hajrázott. Azóta a topon maradt és hétfőn is kedvező lesz a beállítása, ráadásul a mezőny is hasonló szintű, mint az előző.

Dimmidisia (12) fejlődik, legutóbb Marseille-ben egy erős első kör után végig bírta a küzdelmet. Jobb kézre is futott egy keveset, de balon igazán a jó, így bár Crack Money (10) esélyesebbnek tűnik, harcolnia kell a győzelemért.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

 

Olvass tovább!