Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap is 150 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban? Játssz és nyerj ma is!

2020. 06. 14 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 1800 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves és idősebb kanca kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Special Appeal (13) – Les Vertus (2) – La Poutanesca (5) – Silberpfeil (6) – Lucky Doe (8)

Special Appeal (13) nagyszerű teljesítményt nyújtott május 24-én, amikor csak attól a Golden Rajsa-tól kapott ki, aki hatalmas rutinnal rendelkezik már ebben a hendikep osztályban. A 7-es startbox miatt a vasárnapi Kincsem+ futamot is optimistán várhatjuk, hozzátéve, hogy a további csapadék már nem kedvezne a kancának.

Les Vertus (2) májusi 28-ai ötödik helyezésének értékét növeli, hogy csak nyolcvan százalékos állapotban volt a clairefontaine-i verseny napján. A tréningeknek köszönhetően sokat javult a kondíciója, így mostanra topformába került a kanca. Az 1800 méteres táv kedvez majd neki, viszont a 60 kg és a meteorológusok által jósolt további eső rányomhatja a bélyegét a szereplésére.

La Poutanesca (5) jó futással tért vissza május 24-én. Ötödik helyezésének értékét növeli, hogy a pálya túl kemény volt számára. Ezúttal sokkal puhább futófelület vár majd rá, helyzetét azonban a 16-os startbox nehezíti.

Silberpfeil (6) jó teljesítményt nyújtott Saint-Cloudban, újra megmutatva ezzel, hogy a jelenlegi beállításával versenyképes ebben az osztályban. A vasárnapi Kincsem+ futam mezőnye megfelel a képességeinek, ezért azt tanácsoljuk a játékosoknak, hogy mindenképpen számoljanak vele.

Lucky Doe (8) egy megbízható telivér, tegyük azonban hozzá, hogy soha korábban nem futott még hendikepben. A kanca jó formának örvend és az 1800 méteres táv sem okozhat neki gondot, viszont azt nehéz megmondani, hogy a jelenlegi beállításával versenyképes lesz-e hendikepben.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

 

Olvass tovább!