Szombaton 150 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban! Játssz ma is és legyél te a nyertes!

2020. 06. 13 – szombat – 150 millió forint jackpot

Szombaton Laval-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2050 méter hosszú ügetőversenynek tizenhat ötéves és idősebb versenyló vág neki. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dreambreaker (9) – Violetto Jet (10) – Alcoy (15) – Etonnant (6) – Nancy America (13)

Dreambreaker (9) nagyszerű teljesítményt nyújtott a visszatérő versenyében, a futamból rengeteget profitált. A 2050 méteres táv kedvez neki, így annak ellenére is bízhatunk eredményes szereplésében, hogy a második sorból kell indulnia.

Violetto Jet (10) visszatérése nem az elvártak szerint sikerült, tegyük azonban hozzá, hogy a verseny lefolyása nem alakult jól számára. A tréningek során sokat jött előre, és a 2050 méteres táv is kedvez neki, ezért a dobogóra várjuk a hatéves mént.

Alcoy (15) jó formának örvend, ahogy azt a május 29-én elért negyedik helyezése is bizonyítja. Kipihente a futam fáradalmait, a kondíciója pedig sokat javult, mellette szól továbbá, hogy a második soros startpozíció ellenére is ideális a beállítása. A fogadóknak érdemes számolni vele, a győzelemért fog küzdeni.

Etonnant (6) szép győzelemmel tért vissza. A futam után fáradtságnak jelét sem mutatta, jelenleg is kitűnő formában van. A klasszikus szakág jobban fekszik neki, az autóstartos indítás pedig növeli az esélyeit. Bízhatunk eredményes szereplésében, Eric Raffinnel a kocsijában a győzelmet is megszerezheti.

Nancy America (13) kisebb hibával futott a visszatérő versenyében, ha nem vét el néhány lépést a startot követően, talán előrébb is végezhetett volna, mint az ötödik hely. A kondíciója sokat javult május óta, ezért a második sorból indulva is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!