Mi mással kezdődhetne a péntek este, mint egy TUTI-val? Játssz és nyerj ma is akár milliókat!

2020. 06. 12 – péntek

Pénteken Mauquenchy ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres ügetőversenyen csupán tizennégy rutinos, hétéves és idősebb versenyló méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is nagyon kedvező, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dollar Soyer (11) – Classic Haufor (10) – Carioca de Lou (12) – Divine Mesloise (5) – Cocktail Desbois (2)

Dollar Soyer (11) legutóbb bizonyította, hogy topformába lendült. A péntek esti Kincsem+ futamban kedvező a beállítása és a pálya is fekszik majd neki, ezért patkolatlanul fog futni a lehető legjobb eredmény reményében.

Classic Haufor (10) visszatérése nem az elvártak szerint sikerült,  hozzátéve, hogy a verseny lefolyása nem kedvezett neki. A ló jó formának örvend, a beállítása kedvező és a 2850 méteres táv is növeli az esélyeit, így minden esélye megvan az eredményes szereplésre.

Carioca de Lou (12) lavali hibája nagy csalódás volt. Nyolcéves lóról beszélünk, aki még mindig elég megbízhatatlan, de a tréningek során nagyszerűen teljesít és a beállítása is csodálatos, ezért jó eséllyel pályázik a győzelemre.

Divine Mesloise (5) lavali negyedik helyezésének értékét növeli, hogy a verseny napján sárlott. A kanca formában van, mentálisan és fizikálisan is felkészülten lép pályára. A pénteki Kincsem+ futamban Gabriele Gelormini lesz a partnere, de így is a győzelemért fog küzdeni.

Cocktail Desbois (2) a várakozások alatt teljesített a Grand National du Trot lavali állomásán, de ez annak volt köszönhető, hogy rosszul választották meg a taktikáját. A ló felkészülten lép pályára a péntek esti Kincsem+ futamban és Eric Raffinnel is jó párost alkot, így a fiatalabb aspiránsok ellenére is bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 18:00-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

 

Olvass tovább!