Ne mondj csütörtököt, játssz inkább a TUTI-val és nyerj ma is akár milliókat!

2020. 06. 11 – csütörtök

Csütörtökön Compiegne-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2000 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat ötéves és idősebb telivér áll starthoz, hogy összemérje erejét. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: High Dream (1) – Jizellita (5) – Ego Dancer (7) – Heir To a Throne (15) – Electron Libre (3)

High Dream (1) nagyszerű győzelmet aratott visszatérésekor, de emiatt pönalitást kapott és most a legmagasabb teherrel kénytelen indulni. Legutóbbi formáját látva ennek ellenére is ismét megvan a lehetősége a győzelemre, főleg mert a 2000 méter feletti távokon még sosem okozott csalódást.

Jizellita (5) ezen a szinten már jól ismert, de az utóbbi időben vissza kellett szoknia a versenyek ritmusához. A tréningeken jó formát mutatott és ezen az értéken versenyképes, ezért helye van a célban.

Ego Dancer (7) visszatérésekor kisebb problémákkal küzdött, de ettől függetlenül nem mozgott rosszul. A távolság tökéletes neki, ezért jó eredményt várhatunk tőle.

Heir To a Throne (15) nagyon szép és mindig a legjobbját nyújtja. Elméletileg hasonló futás várható tőle, mint legutóbb. A mély pálya kedvezne neki, de így is minden adott számára ehhez a Kincsem+ futamhoz.

Electron Libre (3) a közelmúltban jól futott Deauville-ban, de nem tudta kihasználni a belső starthelyét, ezért távol maradt a hajrában a nyerő lótól. Visszavitték tréningbe és a folyamatos munkának köszönhetően a topon van, ezért számíthatunk rá.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!