Szerencsés szerdát szeretnél? Játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár milliókat!

2020. 06. 10 – szerda

Szerdán a varázslatos Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyerst! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cressida (4) – Moonlight Symphony (6) – La Roseliere (7) – Royalist (1) – Alabaa (2)

Cressida (4) remek teljesítményt nyújtott a saint-cloudi visszatérése során. A kanca jelenleg is jó formának örvend és a beállítása alapján is számolni kell vele.

Moonlight Symphony (6) nagyszerűen helyt állt a május 12-én megrendezett Kincsem+ futamban, a tréningek során pedig tovább jött előre. A 2000 méteres táv kedvez a kancának, ezért minden adva van az eredményes szerepléséhez.

La Roseliere (7) legutóbbi hatodik helyezésével elégedettek lehetünk, mert a pálya kissé kemény volt számára, és a 15-ös startboxból kellett indulnia. A jelenlegi beállítása alapján versenyképes ebben az osztályban, így magabiztosan várja a szerdai Kincsem+ futamot.

Royalist (1) a januári győzelme miatt 3 kg pönalitást kapott, de ahogy azt az utolsó két futása is bizonyítja, továbbra is jól áll a skálán. A szerdai Kincsem+ futamban valamivel rövidebb távon kell majd helytállnia, viszont az évjárattársai között szerették volna megfuttatni. Bízhatunk eredményes szereplésében, amennyiben zavartalanul alakul a versenye az első öt között köthet ki.

Alabaa (2) jó versenyeket futott a tavalyi évben, bár a szezon végén fáradtnak tűnt. A májusi eladóversenyben elért győzelmét követően Ludovic Gadbin tréningjéből Stephan Cerulis idomításába került, de ha azt hozza, amit Saint-Cloudban láttunk tőle, ezúttal is a főszereplők közé fog tartozni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

 

Olvass tovább!