Kezdd a hetet akár milliós nyereménnyel! Játssz hétfőn is a TUTI-val!

2020. 06. 08 – hétfő

Hétfőn Caen ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2200 méteres ügetőversenynek tizenhat rutinos, hat- és hétéves mén és herélt vág neki. Kedvező lesz ma is a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Valzer Di Poggio (9) – Vlad del Ronco (15) – Denzo Montaval (1) – Vastaz Font Mil (14) – El Greco Bello (8)

Valzer Di Poggio (9) kihagyta a téli meetinget, de a pontchateau-i győzelmét látva jó döntés volt indítani őt. A hétfői Kincsem+ futamban csodálatos a beállítása, a caeni pálya és a 2200 méteres táv sem okozhat neki gondot. Ha minden a tervek szerint alakul, a megint az első helyezésért fog küzdeni.

Vlad del Ronco (15) hiba volna a legutóbbi futása miatt leírni, a fogadóknak érdemes őt a vincennes-i második helyezésén elbírálni. A ló remek formának örvend és a jobbkezes pálya sem okozhat neki gondot, ezért a második sor ellenére is a főszereplők közé fog tartozni.

Denzo Montaval (1) már a visszatérő versenyében is biztatóan mozgott és a legutóbbi második helyezésével azonban ténylegesen bizonyította, hogy jó formának örvend. A hétfői Kincsem+ futamban fiatalabb lovakkal és külföldi aspiránsokkal is meg kell majd küzdenie, mégis ideális a beállítása. Bízhatunk eredményes szereplésében, csalódás lenne, ha nem az első három között érne célba.

Vastaz Font Mil (14) laval-i futása összességében jól sikerült, sokat profitált a május 29-i versenyből. A mén felkészülten várja a hétfői Kincsem+ futam indítását, szerint számolni kell vele.

El Greco Bello (8) május 30-án a második helyen ért célba négy tizedre Valzer Di Poggio (9) mögött. A jobbkezes pályák nem tartoznak a kedvencei közé, de egy kimondottan gyors lóról van szó, aki nagyszerű párost alkot Eric Raffin-nel.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

 

Olvass tovább!