Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap is 150 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban? Játssz és nyerj ma is!

2020. 06. 07 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap Compiegne-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3800 méter hosszú galopp gátversenyen tizenhat ötéves és idősebb telivér áll starthoz, hogy összemérje tudását. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Foreign Flower (6) – Deportetoi (1) – Rock The Race (3) – Grand Trianon (2) – Vimont (11)

Foreign Flower (6) legutóbb március 14- én lovagolta mostani zsokéja, amikor a harmadik helyen végeztek az aznapi Kincsem+ futamban. A compiegne-i pálya jobban kedvez majd neki, ezért esélyesként várja a vasárnapi verseny indítását.

Deportetoi (1) nem mozgott rosszul az utolsó fellépésén. Vasárnap még több súlyt kell majd cipelnie, mint tette azt legutóbb, mellette szól azonban, hogy a mezőny valamivel gyengébbnek tűnik. A reggeli tréningek során továbbra is jól dolgozik, ezért is számíthatunk rá.

Rock The Race (3) beállítása ideális. Legutóbb 2017-ben futott hendikepben, azóta 6 kg-mal áll jobban a skálán. A formája versenyről versenyre javult, fáradtságnak pedig a jelét sem mutatja, ezért azt minden adott az eredményes szerepléséhez.

Grand Trianon (2) mentálisan és fizikálisan is felkészülten várja a vasárnapi Kincsem+ futamot, amit a legutóbbi síkon aratott győzelme is bizonyít. Ha minden a tervek szerint alakul, az első öt között fog végezni.

Vimont (11) pénzdíjas hetedik helyen végzett a visszatérő versenyében, ami összességében jó eredmény. Compiegne-ben még nem tudott maradandót alkotni, mégis ez a pálya jobban fekszik majd neki, mint az auteuil-i.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!