Szombaton 150 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban! Tedd próbára ma is a szerencséd!

2020.06.06 – szombat – 150 millió forint jackpot

Szombaton Laval ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2225 méteres ügetőversenynek csupán tizennégy ötéves francia tenyésztésű versenyló vág neki. Izgalmas verseny lesz és a létszám rendkívül is kedvező, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Fleche du Yucca (9) – Frisbee d’Am (12) – Feliciano (13) – Feeling Cash (14) – Firello (2)

Fleche du Yucca (9) csodálatos teljesítményt nyújtott a visszatérő versenyében, ezzel is bizonyítva, hogy Face Time Bourbon mögött az évjárata legjobbjainak egyike. A beállítása nem annyira jó, mint május 20-án volt, de ennek ellenére is élvezheti a játékosok bizalmát.

Frisbee d’Am (12) visszatérése összességében jól sikerült, mert úgy végzett a harmadik helyen, hogy soha korábban nem futott azt megelőzően Le CroiséLaroche pályáján. A szombati Kincsem+ futamot felkészülten várja, amennyiben zavartalanul alakul a versenye, megint a dobogón fog végezni.

Feliciano (13) az évjárata közvetlen elitjéhez tartozik, de csalódást okozott azzal, hogy nem tudta kvalifikálni magát az idei Prix d’Amerique futamára. Szombat délután visszatérésre készül, azonban a beállítása alapján komoly figyelmet érdemel.

Feeling Cash (14) nagyszerű teljesítményt nyújtott a caen-i visszatérése alkalmával. A laval-i pálya karakterisztikája kedvez majd neki és bár a képességeit tekintve elmarad Feliciano (13) mögött, ebben a mezőnyben ő is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Firello (2) többet galoppozott a visszatérő versenyében, mint amennyit ügetni volt hajlandó, ennek ellenére valamennyit ebből a futamból is profitált. Szombaton bedobják őt a mélyvízbe, hisz az évjárata jobb lovaival kell összemérnie a tudását, de egy pénzdíjas helyezésre jó eséllyel pályázik.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!