Ugorj bele a hétvégébe milliós nyereménnyel a zsebedben! Játssz pénteken is a TUTI-val!

2020. 06. 05 – péntek

Pénteken Mauquenchy-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny hossza 2850 méter, a startnál pedig csupán tizennégy öt- és hatéves versenyló várja, hogy összemérje tudását. Izgalmas verseny lesz és a létszám is rendkívül kedvező, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Fidelity (7) – Helena Di Quattro (10) – Equinoxe (9) – Fredo Griff (2) – For You Madrik (3)

Fidelity (7) nagyszerű teljesítményt nyújtott a május 22-i visszatérése alkalmával. Könnyed sikerét látva a péntek esti Kincsem+ futamban is favorizáljuk. Ha azt hozza, amit legutóbb produkált, ismételten főszereplő lehet.

Helena Di Quattro (10) három versenyt nyert a téli-meetingen, ezért nem szabad őt az utolsó futása alapján beskatulyázni. A péntek esti visszatérését mentálisan és fizikálisan is jó formában várja, ezért is bízhatunk eredményes szereplésében.

Equinoxe (9) május 15-én a harmadik helyen ért célba, ami meglepetés volt, mert a futam előtt nem volt száz százalékos állapotban. A mén jó formának örvend, azonban az ötévesek és a külföldi lovak okozhatnak némi nehézséget.

Fredo Griff (2) korrekt teljesítményt nyújtott a visszatérése alkalmával, az 1:12.7-es időeredménye megfelelő. A futamból sokat profitált, a beállítása pedig ideális a pénteki versenyben, ezért az első öt között van a helye.

For You Madrik (3) visszatéréséve jól sikerült és jelenleg is jó formának örvend. A péntek esti Kincsem+ futamnak otthont adó pálya karakterisztikája kedvez majd neki, így annak ellenére is számíthatunk rá, hogy külföldi lovakkal is fel kell majd vennie a küzdelmet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 18:00-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!