Ne felejts el csütörtökön is TUTI-t játszani! Nyerj ma is akár milliókat!

2020. 06. 04 – csütörtök

Csütörtökön Clairefontaine ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1600 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: El Manifico (8) – Kylhead (4) – Mille Sabords (11) – The Chosen One (16)

El Manifico (8) legutóbb elrontotta a befutót, ezért visszakerült tréningbe. Tavaly rendszeresen futott a jelenlegi értékével, reggelente pedig jól dolgozik, ezért remélhetőleg egy taktikus verseny végén, ezúttal már jó eredménnyel fog zárni.

Kylhead (4) legutóbb nagyon jól mozgott a szélső starthelye ellenére. Fizikailag jó állapotban van és nincs nagy hátránya az idősebb lovakkal szemben. Ha megfelelő lesz a pálya talaja, számíthatunk rá.

Mille Sabords (11) szélső starthelyet kapott, de minden bizonnyal meg tudja oldani ezt a feladatot, mert a célegyenesben mindig versenyképes tud lenni.

The Chosen One (16) csalódást keltően ért vissza ezen a szinten, de továbbra is bízhatunk a kvalitásaiban és abban, hogy javítja a hibáját.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!