Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2020. 06. 03 – szerda

Szerdán a GNT következő állomása a Kincsem+ futam, a helyszín Laval lesz. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat kiváló francia tenyésztésű versenyló méri össze tudását, de az erősebbek 25 illetve 50 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Drole de Jet (10) – Calou Renardiere (5) – Defi Pierji (6) – Cocktail Desbois (2) – Bugsy Malone (15)

Drole de Jet (10) május 20-án az előkelő második helyen ért célba, ami nem volt meglepetés, hisz jó formában állt starthoz. Szerda délután is felkészülten lép majd pályára, a beállítása alapján megint a főszereplők közé tartozhat.

Calou Renardiere (5) enghieni hatodik helyezése csalódás volt, viszont a visszatérő versenyében egészen jól futott. A szerdai Kincsem+ futamban ideális a beállítása és ezúttal patkolatlanul lép majd pályára, az esélyeit pedig Eric Raffin személye is növeli, akivel a dobogóra várható.

Defi Pierji (6) Vichyben csak a hetedik helyen végzett, ami nem meglepetés annak fényében, hogy nem volt száz százalékos állapotban. A futam sokat lendített a formáján és a beállítása is csodálatos a szerda délutáni Kincsem+ futamban, de Jean-Michel Baudouin lovai és Drole de Jet (10) okozhatnak némi problémát.

Cocktail Desbois (2) remek teljesítményt nyújtott május 22-én. Kipihente a verseny fáradalmait, így mostanra újra jó formában van. A laval-i pálya karakterisztikája kedvez majd neki, ezért Calou Renardiere-vel egyetemben esélyesként várja a GNT szerdai állomását.

Bugsy Malone (15) legutóbb csak az ötödik helyen ért célba, amivel kisebb csalódást okozott a benne bízókban. Magas életnyereménye miatt a Grand National du Trot szerdai felvonásán még nehezebb feladat vár rá, de a lavali pálya mindenképpen növeli az esélyeit.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!