Kedden is tedd próbára a szerencséd! Játssz és nyerj ma is akár milliókat a TUTI-val!

2020. 06. 02 – kedd

Kedden Vichy-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2950 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenhat rutinos, hétéves és idősebb versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méteres hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dream (14) – Drop des Duriez (12) – Dixit Danica (15) – Dry Oaks (3) – Diego du Canter (6)

Dream (14) Vincennes-ben a diszkvalifikálás sorsára jutott, Laval-ban pedig a pálya állapota miatt hibázott. Tréningeken jól megy és most a beállítása is megfelelő lesz, ezért patkolatlanul fog futni. Jean-Philippe Monclin korábban is eredményes volt vele és most is a dobogóra várható.

Drop des Duriez (12) tavaly balkézre futott utoljára, nagyot küzdve a dobogóra érve. A kihagyás után szüksége volt a futásra, de az erős ellenfelekkel szemben is helyt állt. Ezúttal még előrébb végezhet, mert patkolatlanul indul és valószínűleg lesz egy kis mozgástere.

Dixit Danica (15) legutóbb a dobogón végezhetett volna Vincennes-ben, ha az utolsó kanyarban nem ütközik össze a riválisával. Azóta sokat fejlődött, szerdán és szombaton pedig kifejezetten jól dolgozott. Szerencsére sikerült Jean-Michel Bazire-t felkérni a hajtására, ezért számíthatunk rá.

Dry Oaks (3) jó állapotban van és szereti a jó iramú versenyeket. Vichy-t jól ismeri, hiszen minden évben sikeresen szerepelt itt eddig, ezért esélyes, hogy a keddi a Kincsem+ futamon is hasonlóan eredményes lesz.

Diego du Canter (6) nem találta a verseny ütemét az utóbbi időben, de visszatérése után szüksége volt a futásra. Tréningeken jól teljesít és ezúttal Matthieu Abrivard-t kérték fel rá, mert jó eséllyel indul az élről, ezért ez egy mindent vagy semmit verseny lesz neki.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!