Kezdd a júniust akár milliós nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2020. 06. 01 – hétfő

Hétfőn is Deauville ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1600 méteres galopp síkversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc négyéves és idősebb telivér méri össze tudását. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Rocquemont (1) – Zalamea (18) – Rajkumar (11) – Zavrinka (10) – We Ride The World (3)

Rocquemont (1) nem futott eddig túl sokszor, a kevés referenciának köszönhetően pedig nem olyan magas a súlya. Nagyszerű ló, aki mindenhez alkalmazkodik, de a szintetikus talajt jobban kedveli. Ha jó lesz a pálya, minden lehetősége meglesz a jó teljesítményhez.

Zalamea (18) visszatérése jól sikerült, képes mindig a legjobbját nyújtani. Nagyszerű, amit reggelente mutat és korábban láthattuk, hogy a jobb kezes pálya nem zavarja. Szereti a Kincsem+ futamokat, igaz, hogy eddig mindig legyőzték, de egyszer ez is meg fog törni.

Rajkumar (11) nemrég nagyszerűen tért vissza a magas súlya ellenére, ezzel igazolva versenyképességét. Itt kedvezőek a feltételek, így egy jól átfutott verseny végén harcban lehet a helyezésekért.

Zavrinka (10) jól mozgott visszatérésekor, ezúttal pedig megfelelő teherrel fut hendikepben, de szembe kell néznie a ménekkel is. Az 1400 méteres longchamp-i pályát jobban kedveli, de ennek ellenére, fizikai állapota alapján jó teljesítményt várhatunk tőle.

We Ride The World (3) egy nagyszerű ló, aki nagyon jól teljesít. Bizonyította, hogy érdemes a mostani értékére és mindenféle talajon jól mozog. Jó formában van, és nagy ambíciókkal érkezik a Kincsem+ futamra.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!