Akarsz akár 150 millió forintot nyerni? Akkor játssz szombaton a TUTI-val!

2020. 05. 30 – szombat – 150 millió forint jackpot

Szombaton Clairefontaine ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3600 méteres galopp gátversenyen tizenhat telivér méri össze erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen sorrend nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Jugeotte (3) – Alna Top (6) – Heaven’s Night (8) – Via Maresca (2) – Lee d’Anjou (13)

Jugeotte (3) mentálisan és fizikálisan is nagyszerű formának örvend, ahogy azt a május 17-én elért második helyezése is bizonyítja. A szombati Kincsem+ futamban ideális a beállítása, hiszen kizárólag kancákkal kell majd összemérnie a tudását. A clairefontaine-i pálya nem okozhat neki gondot, így annak ellenére is számíthatunk rá, hogy nem jutott túl sok ideje a regenerálódásra.

Alna Top (6) jó futással tért vissza a kényszerpihenőből és azóta is remek formának örvend. A 3600 méteres táv nem tartozik a kedvencei közé, viszont a clairefontaine-i pálya nem okozhat problémát.

Heaven’s Night (8) jó futást várhatunk a szombati Kincsem+ futamban, ugyanis ezúttal valamivel gyengébb mezőny vár rá, mint a május 16-án lefutott Listed versenyben. Jó képességű kancáról beszélünk, akire mindenképpen számíthatunk, mert remek formának örvend.

Via Maresca (2) nagyon jó teljesítményt nyújtott a visszatérő versenyében. A sikernek azonban ára volt, hiszen 3 kg-mal megemelkedett a beállítása, de a korábbiakban többször jól futott Clairefontaine-ben, ezért is bízhatunk eredményes szereplésében.

Lee d’Anjou (13) a fiatal kora ellenére egy rutinos telivér, aki a márciusi fellépéseit követően Auteuil-ben is jó teljesítményt nyújtott. A kanca formában van, és a beállítása is kedvező, ezért számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!