Ne mondj csütörtököt, játssz inkább egy TUTI-t és nyerj akár milliókat!

2020. 05. 28 – csütörtök

Csütörtökön Clairefontaine ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1400 méteres galopp síkversenyen csupán tizenhárom telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is rendkívül kedvező, hiszen csal tizenhárom lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Tonnencourt (1) – Midnight Shine (5) – Ecolo (10) – Urwald (6) – Alba Power (2)

Tonnencourt (1) a múlt héten visszatért volna, de Fontainebleau helyett Vichy-be helyezték át a versenyeket és nem vállalták az utazást a hőségben. Az 1400 méter egy kicsit rövidnek tűnik neki, de a ló készen áll és az első öt között van a helye.

Midnight Shine (5) háromévesen egy hendikep győzelemmel fejezte be a szezonját, szintetikus talajon. Visszatérő versenye nem sikerült olyan rosszul, csütörtökön pedig egy alacsonyabb osztályú mezőnnyel néz szembe, ahol az egyik legnagyobb esélyesnek látszik.

Ecolo (10) jól dolgozott a sikeres visszatérés érdekében. Az ellenfelek formái kérdésesek, de az alacsonyabb értéke ellenére is jó futás várhatunk tőle.

Urwald (6) reggelente jól dolgozik, de az új idomításban még nem futott. Visszatérésre készül, de úgy tűnik, hogy jó állapotban van.

Alba Power (2) értéke megalapozott, és bár az 1400 méter neki a felső határ, minden bizonnyal képes itt is bizonyítani. A tavalyi év végén csalódást okozott, de általában eredményes szokott lenni, ezért bízhatunk benne.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!