Egy gyors versenyt szerdán az ebédszünetben? Játssz és nyerj ma is akár milliókat!

2020. 05. 27 – szerda

Szerdán Vichy-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1000 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves és idősebb várja, hogy összemérje erejét. Izgalmas és gyors verseny lesz, ráadásul a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Pradaro (5) – Muttrah Fort (8) – Bakoel Koffie (1) – Kilfrush Memories (12) – Soho Starlight (6)

Pradaro (5) jó formában van, de a szerda délutáni szereplésében mégis lehet némi bizonytalanság. A felkészítése ugyan tökéletesen sikerült, azonban az eredeti tervek szerint Fontainebleau-ben vagy Chantilly-ban állt volna starthoz 1200 méteren.

Muttrah Fort (8) Chantilly-ban csak a hetedik helyen ért célba, mégis jó benyomást tett idomárjára. Az igazán eredményes szerepléshez valamivel puhább gyepre lenne szüksége, azonban az jó hír, hogy Chantilly helyett ezúttal Vichyben állhat starthoz.

Bakoel Koffie (1)-t nem könnyű menedzselni, mert a beállítása alapján magasan áll a hendikep skálán, viszont a Group és Listed besorolású versenyekhez nem elég tehetséges. Kíváncsian várjuk a szerdai futását, a 62.5 kg miatt viszont nem kell aggódni, mert ezen a távon kisebb jelentőséggel bír a vitt súly.

Kilfrush Memories (12) egy fiatal telivér, aki nagyon jó teljesítményt nyújtott a május 13-án megrendezett referencia versenyben. Soha nem futott még Vichyben, ennek ellenére számolni kell vele.

Soho Starlight (6) visszatérése jól sikerült. Egy futással a lábaiban másodjára még jobb teljesítményt várhatunk tőle, ezért optimisták lehetünk a szerda délutáni szereplését illetően.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!