Ha kedd, akkor Kincsem+ TUTI! Tedd próbára ma is a szerencséd!

2020. 05. 26 – kedd

Kedden Dieppe ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2400 méter hosszú galopp síkversenyen csupán tizenhárom ötéves és idősebb telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is roppant kedvező, hiszen csak tizenhárom lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dalvini (2) – Letty’s Marvel (1) – Goderville (6) – Breath of Fire (5) – Replenish (3)

Dalvini (2) elméletileg jó esélyekkel indul, utolsó futásán későn indult és nem ért fel a dobogóra. Munkában jól dolgozik, a mély pálya bonyolíthatja a dolgot, de számíthatunk rá.

Letty’s Marvel (1) legutóbbi győzelmét követően hosszú pihenő után tér vissza. Ezt a Kincsem+ futamot a feltételek tesztelése miatt választották neki, de nehéz feladat elé néz ebben a hendikepben. Könnyű lovaglás és bízhatunk a képességeiben, hogy helyt fog állni.

Goderville (6) a szintetikus talajt kedveli, ezért a dieppe-i pálya nem lesz neki előnyös. Nyilvánvaló, hogy nincs még a topon, de visszatérésekor bizonyította, hogy képes beleszólni a Kincsem+ futamok helyezéseibe.

Breath of Fire (5) jól vételnek tűnik és nem futott rosszul a kényszerszünet előtti visszatérésekor. Jó a beállítása, de még nem tudni mire lesz képes, mert hiányzik a verseny a lábából.

Replenish (3) erős mezőnyökben versenyzett, most marad ebben a kategóriában. Még ha a szintetikus testhezállóbb is neki, mint a gyep pálya, számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!