Kezdd a hetet akár milliós nyereménnyel a zsebedben! Játssz ma is a TUTI-val!

2020. 05. 25 – hétfő

Hétfőn Lyon-Parilly-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2400 méteres galopp síkversenyen tizennégy négyéves telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is nagyon kedvező, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bellariva (5) – Deacon (6) – Souveraine Elusive (7) – Royalist (1) – Plateado (3)

Bellariva (5) fizikailag sokat fejlődött az utóbbi időben. Év elején három kiemelkedő versenyt produkált és a hendikepbe való sikeres visszatéréséhez is minden adott.

Deacon (6) magabiztosan szerezte meg első győzelmét a másik lyon-i, szintetikus pályán. A mén kedveli a lágy talajt, a balkezes pálya pedig nem okoz neki gondot. Ezen az értéken minden esélye megvan arra, hogy a lehető legjobb legyen.

Souveraine Elusive (7) győzött visszatérésekor és az óta is folyamatosan fejlődött. A puhább talajt szereti, mindenképpen jó teljesítményt várhatunk tőle.

Royalist (1) jól debütált nehéz terepen az első Kincsem+ futamán. Chantilly-ban való bemutatkozása óta egyre erősebb, de most lehet, hogy kissé magas a terhe a győzelemhez.

Plateado (3) számára kicsit hiányzik a futás, de most először szemellenzővel lesz felszerelve. Nincs messze az év elején, Deauville-ban mutatott formájától, de jó talajon képes azt megismételni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!