Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap is 150 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban? Játssz és nyerj ma is!

2020. 05. 24 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap Deauville ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1600 méter hosszú galopp síkversenyen csupán tizennégy négyéves és idősebb telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is roppant kedvező, hiszen csupán tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Shyamala (3) – Salsa Doloise (1) – Pikes Peak (6) – Free Horse (7) – Warega (9)

Shyamala (3) legutóbbi futása nem tükrözi a valós tudását, mert az 1400 méteres táv rövidnek bizonyult számára. A kanca jó formának örvend, és a gyeppálya is kedvez neki, ezért minden adva van ahhoz, hogy az első öt között érjen célba.

Salsa Doloise (1) nagyon jó teljesítményt nyújtott a visszatérő versenyében, és jelenleg is nagyszerű formának örvend, mert sikeresen kipihente az említett futam fáradalmait. A startboxok sorsolásból jól jött ki, így első esélyt képvisel a vasárnapi Kincsem+ futamban.

Pikes Peak (6) egy őszinte és megbízható kanca, aki a 2-es startbox miatt kedvező helyzetből várja a vasárnapi Kincsem+ futam indítását. Jó futást várhatunk tőle, bízhatunk eredményes szereplésében.

Free Horse (7) egészen jól mozgott a március 8-án megrendezett compiegne-i versenyben és a vasárnapi Kincsem+ futamban is számíthatunk rá, bár ezúttal valamivel nehezebb feladat elé néz, mert a táv hosszabb, a pálya pedig keményebb lesz.

Warega (9) mentálisan és fizikálisan is remek formának örvend. A vasárnap délutáni Kincsem+ futamban Christophe Soumillon lesz a partnere, és a deauville-i pálya is kedvez majd neki, így minden adott az eredményes szerepléséhez.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!