Szombaton 150 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban! Ugye Te is játszol egy TUTI-t?

2020. 05. 23 – szombat – 150 millió forint jackpot

Szombaton Laval-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny hossza 2050 méter, a startnál pedig tizenhat rutinos, hétéves és idősebb versenyló várja, hogy összemérje erejét. Izgalmas verseny lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dayana Berry (6) – Charmeuse Royale (2) – Dream de Lasserie (1) – Dostoievski (11) – Cyriel d’Atom (8)

Dayana Berry (6) jó munkák után várja a szombat délutáni Kincsem+ futamot és a lavali pálya karakterisztikája is kedvez majd neki, ezért minden esélye megvan ahhoz, hogy a főszereplők közé tartozzon.

Charmeuse Royale (2) nagyon jól mozgott a januári fellépésein. Megérdemelt volna legalább egy győzelmet, de mindkét említett versenyben a második helyen végzett. A szombat délutáni visszatérését felkészülten várja, és a pálya is kedvez majd neki, így az esélyesek közé tartozik.

Dream de Lasserie (1) hosszú kihagyás után tért vissza februárban, de ahogy azt utolsó futása is bizonyítja, jó úton jár. A szombati Kincsem+ futamnak otthont adó pálya nem jelenthet számára akadályt, a Grand National du Trot tavalyi kiírásának laval-i állomásán az előkelő második helyen ért célba.

Dostoievski (11) az utolsó futásától eltekintve nagyon jó teljesítményt nyújtott a téli-meetingen. A felkészítése normál körülmények között zajlott Grosbois-ban és a beállítása is csodálatos a szombat délutáni Kincsem+ futamban, így a második soros startpozíció ellenére is minden esélye megvan az eredményes szereplésre.

Cyriel d’Atom (8) jó futások után várja a szombati Kincsem+ futamot. Visszatérésre készül, azonban a mezőny megfelel a képességeinek és Franck Nivarddal is remek párost alkotnak. Bízhatunk  eredményes szereplésében, zavartalan versenyben az első öt között van a helye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!