Kezdd a hétvégét akár milliós nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2020. 05. 22 – péntek

Pénteken Mauquenchy ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2150 méteres ügetőversenyen csupán tizenhárom versenyló méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is nagyon kedvező, hiszen csak tizenhárom lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Chica de Joudes (1) – Dorgos de Guez (7) – Detroit Castelets (3) – Clif du Pommereux (4) – Eridan (6)

Chica de Joudes (1) kihagyta a május 13-án megrendezett Prix des Ducs de Normandie futamát Caen-ban. A reggeli tréningek során jól dolgozik, a felkészítése gond nélkül zajlott. Remek képességű lóról beszélünk, aki ezen a távon is képes kihozni magából a legjobbját, így amennyiben zavartalanul alakul a versenye, főszereplő is lehet.

Dorgos de Guez (7) caen-i visszatéréséből nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, lévén patkolva lépett pályára. A verseny sokat javított a formáján, a pénteki futamban pedig tökéletes a beállítása, így ezúttal patkolatlanul lép majd pályára. Bízhatunk eredményes szereplésében, a főszereplők közé tartozhat.

Detroit Castelets (3) korrekt teljesítményt nyújtott a caen-i visszatérése alkalmával, ahol azért állt starthoz, hogy a lehető legjobb formába kerüljön erre a Kincsem+ futamra. A ló topon van, és a pálya sem okozhat neki gondot, így az első három közé várható.

Clif du Pommereux (4) Cagnes-sur Mer-ben csak a hatodik helyen ért célba, ami csalódás volt. A futam után kapott némi pihenőt, ebből pedig rengeteget profitált. A tréningek során Enino du Pommereux volt a partnere és mivel munkában vele is tartani tudta a lépést, jó futást várhatunk a nyolcéves méntől.

Eridan (6) nagyon jó teljesítményt nyújtott a Tour Europeen du Trotteur Francais versenysorozat 2019-es kiírásában, melynek eredményeként az összetett pontverseny második helyén zárt Billie de Montfort mögött. A téli-meetingen erős mezőnyökben kellett helytállnia, ezúttal azonban sokkal jobban tűnik a beállítása, és a pálya karakterisztikája is kedvezhet neki, így jó esélye mutatkozik egy pénzdíjas helyezésre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 18:00-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!