Csütörtökön is tedd próbára a szerencséd! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2020. 05. 21 – csütörtök

Csütörtökön Dauville-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 2000 méter, a startnál pedig tizenhat telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Monargent (11) – Chasselay (1) – High Dream (10) – Tabularasa (6) – Electron Libre (3)

Monargent (11) visszatér a munkából, de jó formát mutatott a chantilly-i edzőközpontban. Ezúttal gyepen fog futni, de ez nem zavarja, és a pönalitása ellenére is esélyes marad.

Chasselay (1) készen áll, mert a szünet előtti visszatérése biztatóan alakult, egy erős második helyet szerezve. Deauville-ban 2000 méteren is ugyanolyan jó lehet.

High Dream (10) továbbra is nagyon jól fut és megmutatta, hogy a hendikepekben is versenyképes, de egy könnyebb pálya jobb lett volna.

Tabularasa (6) két jó versennyel jelentkezett idén és nagyon jók a reggeli munkái. Sajnos nem volt lehetőség a számára kedvezőbb szintetikus versenyen indítani, de remélhetőleg gyepen is folytathatja lendületét és végre a győzelmet is megszerzi.

Electron Libre (3) számára idén nem jött ki a lépes Cagnes-surMer-ben, pedig jóval előrébb is végezhetett volna. A ló az istállójában maradt és folyamatosan tréningezett, minden talajhoz tud alkalmazkodni és mivel most nagyon friss, ezért bármi megtörténhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!