Szerdán folytatódik a Grand National du Trot, játssz egy TUTI-t és nyerj akár milliókat!

2020. 05. 20 – szerda

Szerdán a GNT következő állomása a Kincsem+ futam, a helyszín Le Croise – Laroche lesz. A 2825 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat kiváló verseny áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát, de az erősebbek 25 illetve 50 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Fairplay d’Urzy (5) – Fleche du Yucca (6) – Frisbee d’Am (15) – Fric du Chene (9) – Belle Louise Mabon (10)

Fairplay d’Urzy (5) nagyon jól teljesített a téli-meetingen. A mezőny jó lovakból áll, kiválók az évjárat társai, ennek ellenére a győzelemért fog küzdeni.

Fleche du Yucca (6) előkelő negyedik helyen végzett a Group 1-es Prix de Selectionban, újra bizonyítva ezzel, hogy jelenleg az évjárata legjobbjai közé tartozik. A szerdai Kincsem+ futamban kedvező a beállítása, alaptávról indulva a győzelemre is esélyes.

Frisbee d’Am (15) jó versenyeket futott a téli-meetingen és a szerda délutáni Kincsem+ futamban is ideális a beállítása. Bízhatunk eredményes szereplésében, a harmadik helyezésre mutatkozik reális az esélye.

Fric du Chene (9) márciusi első helyezése nagyon nagy boldogság volt, mert bár az elmúlt években számos pénzdíjat szerzett, győznie csikó kora óta nem sikerült. A szerdai Kincsem+ futamot jó munkák után várja, így az első öt között végezhet.

Belle Louise Mabon (10) igen erős mezőnyben áll starthoz szerda délután, de egy megbízható kancáról beszélünk, aki kedveli ezt a pályát, az esélyeit pedig Eric Raffin személye is növeli, akivel jó párost alkotnak. Bízhatunk eredményes szereplésében, a negyedik vagy az ötödik helyen végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!