Ha kedd, akkor Kincsem+ TUTI! Játssz ma is és nyerd meg Te a milliókat!

2020. 05. 19 – kedd

Kedden Saint-Cloud-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 2000 méter, a startnál pedig maximális mezőny, azaz tizennyolc négyéves telivér várja, hogy összemérje tudását. Izgalmas verseny lesz, ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Top Max (5) – Fairmont (3) – Richemont (2) – Noxareno (8) – Carter And Go (4)

Top Max (5) visszatér, de jó formában maradt, ezért remélhetőleg már elsőre maradandót alkot.

Fairmont (3) nem volt szerencsés idei első versenyén Chantilly-ban, szintetikuson. Jó kondícióban maradt és bár az 59 kiló aránylag magas súly, jó teljesítményt várhatunk tőle ezen a hendikep-en, mert gyepen korábban is sikeres volt.

Richemont (2) megbízható telivér, aki tavaly októberben a Kincsem+ futamon is csúcsra ért. A megnövekedett értéke ellenére is rendre helyt állt, és 2000-2400 méter között minden esélye meg van egy helyezésre.

Noxareno (8) egy késői csikó volt, de stabilan fejlődött a tavalyi évben és nagyon bátor volt idén a Kincsem+ futamon. Különösen azért, mert idősebb lovak ellen bizonyított, kedden azonban csak a kortársai ellen kell küzdenie, ezért számolni kell vele.

Carter And Go (4) számára nem újdonság ez a szint. Következetes teljesítményt nyújt, jó kondícióban van és annak ellenére is versenyképes, hogy a mély pályát jobban kedveli.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!