Akár még otthonról kezded a hétfőt, akár a munkahelyeden, egy TUTI mindig jól jön! Nyerj ma is akár milliókat!

2020. 05. 18 – hétfő

Hétfőn Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3000 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Get Shirty (4) – Karlstad (5) – Checkpoint Charlie (1) – Moonwalk Step (6) – Silver Condor (13)

Get Shirty (4) egy megbízható telivér, aki az eddigi összes versenyében pénzdíjas helyen végzett. Soha nem futott még 2400 méternél hosszabb távra, de a 3000 méter sem okozhat neki gondot. Bízhatunk eredményes szereplésében, a ló felkészülten áll starthoz.

Karlstad (5) jól telelt, esélyeit pedig a 3000 méteres táv és a várható jó pálya is növeli. Tavaly ilyenkor nagyszerű állapotban volt, és a hétfő délutáni visszatérését is remek formában várja.

Checkpoint Charlie (1) herélésen esett át a téli pihenője során. Hétfőn visszatérésre készül, de jó munkák után áll starthoz. Bízhatunk eredményes szereplésében és a játékosoknak is érdemes mindenképpen számolni vele.

Moonwalk Step (6) csak a közelmúltban került új idomításba, de az eddigi eredményei nagyon jók. A 3000 méteres táv miatt egyáltalán nem kell aggódni és a beállítása is kedvező, így annak ellenére is számíthatunk rá, hogy mély pályákon mozog igazán otthonosan.

Silver Condor (13) az eddigi jobb számait szintetikus pályákon futotta, de valószínűleg a keményebb gyep is kedvez majd neki. A 3000 méteres táv nem okozhat neki gondot, ezért abban remélhetőleg pénzdíjas pozícióban fog végezni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!