Vasárnap is 150 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban! Legyen ma Tiéd a nyeremény!

2020. 05. 17 – vasárnap– 150 millió forint jackpot

Vasárnap is Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 4700 méteres galopp akadályversenyen ismét mamut mezőny, azaz húsz rutinos, ötéves és idősebb telivér árja, hogy összemérje tudását. Egy hosszútávú akadályverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen sorrend nyerő lehet a befutásnál, amivel akár 150 millió forintot nyerhetsz! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: The Golden Boy (1) – Fou Delice (12) – Kapdam (3) – Spanish One (5) – Montgeroult (4)

The Golden Boy (1) a pau-i gát győzelem után, akadályon sem talált legyőzőre a fővárosban. A márciusi sikerét látva döntötte el idomárja, hogy ebben a kiemelt versenyben is érdemes lenne elindítani. A felkészítése zavartalanul alakult, így az erős mezőny ellenére is bízhatunk eredményes szereplésében.

Fou Delice (12) vasárnap délután visszatérésre készül, de a Prix du President de la Republique prioritást élvez a 2020-as programjában, így megpróbálták őt topformába hozni. Nagy reménysége az istállójának, akivel mindenképpen számolni kell.

Kapdam (3) nem igazán kedveli az esőtől áztatott mély gyepet, így kérdéses, hogy mire megy majd a számára sokkal inkább kedvező gyors futófelületen. A beállítása megfelelő, a mezőny pedig megfelel a képességeinek, ezért is bízhatunk eredményes szereplésében.

Spanish One (5) egy versenytől eltekintve nagyon jól futott a téli hónapokban. A vasárnapi Kincsem+ futamban kimondottan erős mezőnyben kell majd helytállnia, de jó formában van, így minden esélye megvan az eredményes szereplésre.

Montgeroult (4) tavaly megnyerte a Prix du President de la Republique futamát, tegyük azonban hozzá, hogy akkor 5 kg-mal jobban állt a hendikep skálán. Ennek ellenére is számíthatunk rá vasárnap, ugyanis a várható gyors pálya növeli az esélyeit.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!