Nem múlhat el péntek este Kincsem+ nélkül! Játssz ma is nyerd meg a milliókat!

2020. 05. 15 – péntek

Pénteken 18.00-kor, Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny hossza 2700 méter, a startnál pedig tizenhat rutinos, hétéves és idősebb versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény. Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dreamer Boy (4) – Diablo d’Herfraie (9) – Dream (7) – Donuts Deladou (14) – Cabernet (3)

Dreamer Boy (4) téli eredményei nagyszerűek és a pénteki esti Kincsem+ futamban is kiváló a beállítása, így nagyon csalódás lenne, ha nem az első öt hely valamelyikén érne célba.

Diablo d’Herfraie (9) utolsó futásából nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, mert Lavalban patkolva lépett pályára. Ezt követően lett volna egy kedvező feltételekkel kiírt futam számára, de járvány helyzet átírta a számításokat. A munkaformái alapján felkészülten várja a péntek esti Kincsem+ futamot, így annak ellenére is pénzdíjas helyezést várhatunk tőle, hogy ezúttal is patkolva fog futni.

Dream (7) kapott némi pihenőt a márciusi győzelmét követően. A felkészítése zavartalanul alakult, a vincennes-i nagypálya pedig kedvez neki. Bízhatunk eredményes szereplésében, a beállítása alapján az első öt között van a helye.

Donuts Deladou (14) könnyű győzelmet aratott Caenban, és jelenleg is jó formának örvend. A beállítása kedvező, mert külföldi és nála fiatalabb lovak sem lesznek a mezőnyben, ezért jó esélye mutatkozik egy pénzdíjas helyezésre.

Cabernet (3) a téli-meeting végére került topformába, ahogy azt a februári harmadik helyezése is bizonyítja. A pénteki Kincsem+ futamban nem rossz a beállítása, és a kondíciója is rendben van, így a játékosoknak érdemes számolni vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 18:00-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!