Gyorsabban jön a hétvége, ha ma is TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár milliókat!

2020.05.14 – csütörtök

Csütörtökön ParisLongchamp-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp verseny hossza 1600 méter, a startnál pedig maximális mezőny, azaz tizennyolc telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Rajkumar (4) – Vilaro (10) – Larno (2) – Kihavahfushi (3) – Leonio (6)

Rajkumar (4) -ra rendszeresen lehet számítani az ilyen versenyeken, az utolsó futásán, szintetikus talajon nyert Kincsem+ futamon. A kényszerszünet ellenére frissen tér vissza, és mély pályán is, a pönalitása ellenére is esélyes lehet a dobogóra.

Vilaro (10) nagyon erős ezen a szinten és tréningtársához hasonlóan sokat készült a kényszerszünet alatt. Jó állapotban van és készen áll arra, hogy csütörtökön újra bizonyítson. A mély pálya előny lehet neki, és egy jól átfutott versenyen az első öt között végezhet.

Larno (2) visszatér, rendszeresen és stabilan dolgozott munkában. Ezen a szinten nyert már korábban, de jobban kedvelné a lágyabb pályát, ahol a jelenlegi értéke alapján az első öt között végezhet.

Kihavahfushi (3) utolsó győzelme után második lett, de továbbra is magabiztos. A mostani távolság maximálisan megfelel neki, így ismét sikeres lehet.

Leonio (6) az utóbbi időben sokat fejlődött és ezúttal már nincs szüksége a szemellenzőre. Folyamatosan növelték számára a távot, és ahogy 1500 méteren bizonyított, úgy most egy mérföldön is képes rá.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:55-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!