CSÜTÖRTÖKI fogadási ajánlat, 3 kontinens, 4 ország, 34 futam, 190.000 forint jackpot!

Április 30-án, csütörtökön a bet.lovi.hu hivatalos oldalán és a Lovi Pontokon lehet fogadásokat kötni. A nemzetközi rendszerben már délelőtt elindul a fogadás. Először az ausztrál PAKENHAM (3-as pálya) versenypálya jelentkezik 11:00 és 12:30 között. Fogadási típusok: TÉT, HELY, BEFUTÓ TÉT, BEFUTÓ HELY és TRIO játék.
A déli órákban a svédországi AMAL (4-es pálya) is bekapcsolódik 12:20 és 14:46 között. Fogadási típusok: TÉT, HELY, BEFUTÓ TÉT, BEFUTÓ HELY és TRIO. Délután a norvégiai FORUS (5-ös pálya) versenytér lesz a főszereplő. A versenyeket 16:20 és 18:15 között tartják. A fogadási típusok: TÉT, HELY, BEFUTÓ TÉT, BEFUTÓ HELY és  TRIO játék.
Este a svédországi BODEN programjának második felében a nemzetközi játékban lehet részt venni, ezeket a versenyeket 20:14 és 21:33 között indítják. Fogadási típusok: TÉT, HELY, BEFUTÓ TÉT, BEFUTÓ HELY és TRIO játék. Ezt megelőzően ugyanitt, az első öt futamban a hazai fogadási rendszerben kínálunk 3×30.000 Ft TÉT és 2×50.000 Ft BEFUTÓ jakcpotot 18:20 és 19:52 között. Fogadási típusok: kizárólag TÉT és BEFUTÓ játék.  Figyelem, a nemzetközi játék csak tájékoztató jellegű, nem a magyar fogadást tükrözi.
A nap végén a nemzetközi játékban az amerikai GULFSTREAM PARK (6-os pálya) lesz a főszereplő. A versenyeket 20:13 és 22:52 között rendezik. Fogadási típusok: TÉT, HELY, BEFUTÓ TÉT, BEFUTÓ HELY és TRIO játék.

A versenyprogram a
https://lovifogadas.hu/data/napiajanlat/kulfoldi_2020_04_30.pdf oldalon érhető el.

I. A szerkesztő véleménye:
Hároméves és idősebb svéd illetve norvég tenyésztésű hidegvérűeknek kiírt térhátrányos versennyel veszi kezdetét az esti program Boden pályáján. A fordulóstartos futamban tizenöten mérik össze tudásukat. Kolnes Ida (7) három versenyt nyert már a februári visszatérése óta, így nyugodt szívvel ajánljuk. Taga Odin (5) április 17-én nem tudott maradandót alkotni, de a korábbi eredményei alapján kijelenthető, hogy a bodeni pálya az egyik kedvence. Hallsta Molly-t (2) augusztus óta nem láttuk versenyezni, de a beállítása kedvező, ezért nem jelentene meglepetést, ha a főszereplők közé tartozna. Lövabos Lukas (12) a kihagyását követő második fellépésén már a tavalyi önmagát idézheti.

II. A szerkesztő véleménye:
Hároméves és idősebb lovak térhátrányos versenyével folytatódik a program. Diva A. (7) formája javuló tendenciát mutat, ennek tudható be. hogy az esélyesek közé sorolják a svéd szaklapok. O.K.Nalan (12) március 19-én jó időt ügetett ugyanerre a távra, így azt tanácsoljuk a játékosoknak, hogy számoljanak vele. Fokus Brick (5) a tavaszi eredményei alapján beleszólhat a dobogós helyezések sorsába. Fanny Law (1), Gräns Prinsessan (2) és Glamour Du Desert (3) az első versenyükre készülnek, de alaptávosként könnyen megeshet, hogy fizetnek majd rájuk.

III. A szerkesztő véleménye:
Négyéves és idősebb lovak mérik össze tudásukat az este harmadik futamában. A térhátrányos verseny mezőnye tizenöt indulót számlál. To The Action-t (5) április 21-én is az esélyek közé soroltuk, s nem is okozott csalódást. Russjkat (2) többet tudhat annál, mint amit az áprilisi két futása alkalmával láttunk tőle. Greenwich (4) bíztató formában tért vissza, alaptávosként a főszereplők közé tartozhat. Grimaldi-tól (6) javulást várunk. Eurythmic (12) nehezebb feladat elé néz, mint legutóbb, ennek ellenére komoly figyelmet érdemel. Young Lavec (13) két versenyt nyert már az idei esztendőben, ezért nem lehet leírni.

IV. A szerkesztő véleménye:
Ötéves és idősebb lovak térhátrányos versenye melyben tizenketten állnak starthoz. Soul Tan (10) 20 méteres térhátrányból indul, de a beállítása így sem tűnik rossznak. Variety Show (8) áprilisban nem tudott maradandót alkotni, de ebben a mezőnyben, mely a képességeinek sokkal inkább megfelel, a korábbi önmagát idézheti. Don Draper (12) stabilitásánál nem kell jobb ajánlólevél. Party Hard (5) először fut 2020-ban, mégsem lehet figyelmen kívül hagyni. Jagger Zon (3) és Stonecapes Pro (1) eredményes szereplése nem jelentene meglepetést.

V. A szerkesztő véleménye:
Négyéves lovak autóstartos futama, mely tizenegy indulót számlál. Yankee Blue (7) két bodeni győzelemmel indított a 2020 szezonját, triplázhat. Gigolo Sisu-t (8) az esélyesek közé sorolják a helyi szaklapok. Swagger (11) visszatérésre készül, de a tavalyi topjával beleszólhatna a dobogós helyezések végkimenetelébe. Power Swirl (9) megérhet egy kontrát. Ellen Degeneres (1) kedvező startpozícióját kihasználva beleérhet a nyerő kombinációba.

Olvass tovább!