HÉTFŐI fogadási ajánlat és JACKPOT!

Április 6-án hétfőn a svédországi OSTERSUND (HU) pályára (15-ös pálya) 10 ügetőversenyére lehet játszani a magyar fogadási rendszerben, kizárólag TÉT és BEFUTÓ játékot a bet.lovi.hu-n és a LOVI Pontokon. A versenyeket 18:20 és 21:33 között rendezik. Jackpot: 3×30.000 Ft és 1 x 33.672 Ft TÉT és 1×58.466 Ft BEFUTÓ! Figyelem! A nemzetközi szorzók csak tájékoztató jellegűek, nem a magyar fogadást tükrözik.

A versenyprogram a lovifogadas.hu oldalon itt található:
https://lovifogadas.hu/data/napiajanlat/kulfoldi_2020_04_06.pdf 

Jó játékot és sok szerencsét kívánunk mindenkinek!

  1. Futam

Előzetes esélyek:
Sicilia I.E. (2) (2/1)
Night (5) (6/1)
Remind Me Ås (1) (7/1)
Pommeau (4) (9/1)

Szerkesztő véleménye:

Négy évnél idősebb kancák és heréltek küzdelmével veszi kezdetét a hétfői versenynap, a svédországi Östersund-ban. Quiz Roc(6) nem rég dobogós volt ezen a távot, így legutóbbi gyenge eredménye ellenére is a svéd szaklapok egyik kedvence. Pommeau (4) visszatérése az elért helyezése ellenére is jól sikerült, tavaly pedig többször is futott ezen a pályán ezért érdemes rá odafigyelni. Dream de Night (5) a legutóbbi két versenyét megnyerte Östersund-ban ezen a távon, ezért joggal lehet most a győzelem egyik várományosa. Sicilia I.E. (2) hazai pályán fut, ezt kihasználva odaérhet a legjobbak közé.

  1. Futam

Előzetes esélyek:
Emperor Mearas (11) (2/1)
Rock Me N.O. (8) (4/1)
Cristal Medallion (3) (6/1)
Ulfsås Chagello (6) (11/1)

Szerkesztő véleménye:

Három és hét éves kor közti kancák illetve heréltek állnak starthoz 2140 méteren a második futamban. Rock Me N.O.-  tól (8) két impozáns norvégiai győzelem után hazatérve, reálisan várható tőle zsinórban a harmadik siker. Emperor Mearas (11) nagyszerű győzelemmel kezdte hatévesen svédországi karrierjét ezen a pályán és hasonló folytatásban bízhatnak fogadók. Empereur d’Inverne (2) sokat fejlődött 2020-as visszatérése óta, legutóbbi második helyével pedig jelezte, hogy itt is veszélyes lehet a favoritokra. Exklusiva Liss (4) október 4-én kvalifikált itt bíztató időeredménnyel, debütálásakor pedig meglepetést szerezhet.

  1. Futam

Előzetes esélyek:
Direction (2) (2/1)
Normal Capture (8) (7/1)
Arya Karma (5) (7/1)
Janis Brown (1) (8/1)

Szerkesztő véleménye:

Négy éves kancák kis mezőnyét kínálja a harmadik futam a jól megszokott 2140 méteres távon. New Direction (2) eddig egyeduralkodónak bizonyult ezen a pályán, hiszen mindhárom itteni versenyét sikerrel abszolválta, ezért toronymagasan a legnagyobb favorit most. Brad de Lina (3) visszatérésekor idősebb lovak ellen állt helyt rövidebb távon, a saját kategóriájában még jobban érvényesülhet. Even’s Good Girl (6) idén eddig csalódást keltően mozgott, de ezt el kell neki felejteni, ha hozza azt a formát, amit tréningeken, akkor a helyezettek között végezhet. Janis Brown (1) tavaly nyert, idén hibázott Östersund-ban, de most ismét bizonyíthat a korábbi statisztikáinak megfelelően.

  1. Futam

Előzetes esélyek:
Nice Gift S.H. (3) (3/1)
Global Worthy (1) (4/1)
Lupin Håleryd (6) (5/1)
Digital Flash (8) (7/1)

Szerkesztő véleménye:

Ismét kancák indulnak autó starttal öt és hét éves kor közt. Global Worthy (1) kiváló téri formát mutatott, három győzelmet szerzett és Östersund pályáján is jól érzi magát, ezért első számú favorit. A Nice Gift S.H. (3) tavaly nyáron meggyőző teljesítményt nyújtott erős ellenfelek ellen, hosszú kihagyás után tér vissza, de gyorsan magára találhat. Lupin Håleryd (6) tavaly ősszel ugyan nem volt eredményes, de egyéni rekordot ügetett, ha ezt a számot megismétli visszatérésekor, akkor dobogós lehet. Miss Hugloveyou (5) szezonja májusban véget ért a látványos formahanyatlása miatt, de előtte megmutatta valós képességeit, amely alapján most is számolni kell vele.

  1. Futam

Előzetes esélyek:
Finalizer (8) (2/1)
Hidden Assets (1) (4/1)
Tiara C.D. (6) (9/1)
Pirlo (10) (14/1)

Szerkesztő véleménye:

Négy, öt és hatévesek állnak starthoz a nap ötödik versenyén. Finalizer (8) tavaly év végén magabiztos győzelmeket aratott és megbízható teljesítményt nyújtott, ezúttal pedig egy könnyebb mezőny tér vissza, ahol ismét sikeres lehet. Gigaro Am (11) új tréningben fut dobogós visszatérését követően, így ezúttal tovább javulhat. Hidden Assets (1) várásra szeret futni, két győzelmet követően legutóbb egyéni csúcsot ügetett és most a főszereplők egyike lehet. Sugar Beans (9) utolsó futásain hibája ellenére is sokat javult és érik pályafutása első győzelme.

  1. Futam

Előzetes esélyek:
B.W.Kungen (9) (3/1)
Myrs Sol (1) (7/1)
Bara Blixten (7) (8/1)
Hyttas Vrålsnabb (6)  (8/1)

Szerkesztő véleménye:

Négyéves hidegvérű kancák és heréltek térhátrányos versenyét láthatjuk a hatodik futamban. Myrs Sol (1) háromévesen mindkét versenyét megnyerte gyengébb ellenfelekkel szemben, de, ha most el tud menni vezetni, akkor nehéz lesz megszorongatni. B.W.Kungen (9) idei első versenye a vártnál gyengébben sikerült, de a sebessége megvan ebben az osztályban, ezért kalkulálni kell vele. Bara Blixten (7) visszatérése óta stabilan fut, legutóbb új egyéni rekorddal lett második, ezek alapján most is ott lehet a végső küzdelemben. Langlands Viking (4) háromévesen nyert Östersundban és mindig dobogón végzett, ezt a statisztikát tovább folytathatja.

  1. Futam

Előzetes esélyek:
Showtimejackflower (7) (4/1)
Corona Brick (12) (6/1)
Elsa Mearas (14) (7/1)
S.G.Flying Diaval (8) (7/1)

Szerkesztő véleménye:

Egy klasszikus nagy mezőnyt hoz a hetedik futam tizennégy lóval és térhátránnyal. Showtimejackflower (7) visszatérésekor aratott győzelme óta hullámzott a teljesítménye, legutóbb már bíztatóan mozgott, és ha képes kihasználni az alaptáv előnyét, akkor újra a csúcsra érhet. Elsa Mearas (14) kipihente magát télen és jól ismert ellenfelekkel találkozik. Per Linderoth idén jó formában hajt, most is sikerre vezetheti lovát. S.G.Flying Diaval (8) sokat javult visszatérése után, egy kiemelt versenyen ért fel a dobogóra új tréningben, amelyet ezúttal megismételhet. Testa di Cavolo (10) jobb ebben az osztályban, mint a legutóbbi eredményei mutatják, Nicklas Westerholm kezei alatt most debütál és meglepetést szerezhet.

  1. Futam

Előzetes esélyek:
Ohio U.B. (5) (2/1)
Shut Up and Dance (2) (6/1)
Gliding Sun (4) (7/1)
Invented Sund (1) (14/1)

Szerkesztő véleménye:

Négy évnél idősebb lovak indulnak egy rövidtávú versenyen, autó starttal. Ohio U.B. (5) visszatérése óta egyre eredményesebb, hajtóváltás után pedig a győzelmet is megszerezte. Rikard N. Skoglund-al még sosem kapott ki, ezért logikus most is együtt indulnak az első helyet megcélozva. Shut Up and Dance (2) nehéz telet tudhat maga mögött, de hibája után győzelmet szerzett. Kedvezőek számára a feltételek ezért ő lehet a legfőbb kihívó. Knifetown Hall (8) utolsó futásain galoppozott, de a saját osztályában ezúttal javíthat. Gliding Sun (4) visszatérésekor nagyot hajrázva szerzett dobogós helyet, most is veszélyes lehet a favoritokra.

  1. Futam

Előzetes esélyek:
Spang Viktor (3) (4/1)
Norrbo Odin (12) (5/1)
Spik Loke (7) (5/1)
Kolar Ville (1) (9/1)

Szerkesztő véleménye:

Ötéves és idősebb hidegvérű ügetők indulnak a kilencedik futamban. Spang Viktor (3) a téli gyengébb szereplései után két győzelmet is szerzett, legutóbb Boden-ben. A legnagyobb életnyereménnyel és kedvező startszámmal ezúttal is a legjobbak között lehet. Spik Loke (7) legutóbb látványos hajrával lett második, ezúttal pedig ismét Ulf Ohlsson hajtja, akivel képes lehet ezt megismételni. Akkori legyőzője, Norrbo Odin (12) könnyű hajtás és ebben az osztályban nehéz lesz neki visszavágni. Edbest (6) idén kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott és ebben az osztályban is helyt állhat.

  1. Futam

Előzetes esélyek:
G.G.Qurre (7) (4/1)
Vessle Moen (10) (6/1)
Rigubben (8) (6/1)
Nordvinn (2) 9/1)

Szerkesztő véleménye:

Tizenegy ügető zárja a napot egy térhátrányos versennyel. Bonus Diamant (5) ritkán marad le a dobogóról, egy jó taktikával most odaérhet. Rigubben (8) szereti a térhátrányos futamokat és jól ismeri ezt a pályát, ahol érdemes rá odafigyelni. Tekno Viking (11) idén eddig nem alkotott maradandót, de a tavalyi formái alapján képes lehet rá. Nordvinn (2) október óta nem futott, tavaly nyári formáival azonban megszorongathatja a kedvenceket.

 

 

Olvass tovább!