SZOMBATI fogadási ajánlat, három pálya és JACKPOT!

Április 4-én szombaton három versenypályán kínálunk fogadási lehetőséget. Déltől a nemzetközi fogadási rendszerben játszhatnak a fogadók. Fogadási típusok: TÉT, HELY, BEFUTÓ, BEFUTÓ TÉT, BEFUTÓ HELY, TRIO és HÁRMASBEFUTÓ – a mezőny nagyságától függően. Helyszín a svédországi BODEN (2-es pálya) ügetőpályája. Itt 12:16 és 13:57 között vannak versenyek.
A svéd versenyek után, az esti órákban szintén a nemzetközi rendszerben lehet játszani az amerikai galoppra is. A GULFSTREAM PARK (5-ös pálya) versenyei 18:51 és 21:53 között kerülnek megrendezésre. Fogadási típusok: TÉT, HELY, BEFUTÓ TÉT, BEFUTÓ HELY és TRIO.

A délután folyamán a svédországi JÄGERSRO (HU) pálya (15-ös pálya) ügetőversenyeire a magyar fogadási rendszerben lehet játszani, kizárólag TÉT és BEFUTÓ játékot a bet.lovi.hu-n és a LOVI Pontokon. A versenyeket 14:45 és 19:02 között rendezik. Jackpot: 4×50.000 Ft TÉT és 2×50.000 Ft BEFUTÓ! Figyelem! Ezen a pályán a nemzetközi szorzók csak tájékoztató jellegűek, nem a magyar fogadást tükrözik.

A versenyprogram a lovifogadas.hu oldalon itt található:
https://lovifogadas.hu/data/napiajanlat/kulfoldi_2020_04_04.pdf,

Jó játékot és sok szerencsét kívánunk mindenkinek!

 

Boden, Pálya 2

4. futam
Előzetes esélyek:
Simb Marilyn (5) (3/1)
Enjoy’s Miss X. (4) (6/1)
Elsaonvacation (6) (6/1)
Simon Angel (1) (7/1)

Szerkesztő véleménye:
A negyedik futammal veszi kezdetét a versenynap Boden-ben a hazai fogadók számára. A négyéves és idősebb kancák között többen visszavágóra készülnek. A március 7-i futam harmadik helyezettje, Enjoy’s Miss X. (4) visszatérése óta folyamatosan fejlődik, akár előrébb is végezhet a dobogón. Simb Marilyn (5) második lett a referencia versenyen és tavaly is a dobogón végzett itt, így a számára kedvezőtlen hosszabb táv ellenére is kalkulálni kell vele. Elsaonvacation (6) a visszatérése óta nem igazán hozta a várt eredményeket, de márciusban pénzdíjat szerzett a mostani riválisai ellen és úgy tűnik, hogy egyre élesebb. Simon Angel (1) utolsóként ért célba az egy hónappal ezelőtti versenyen, de az óta sokat javított, igazolva, hogy hosszabb jóval esélyesebb.

5. futam

Előzetes esélyek:
Ravn Kiro (2) (1/1)
Storsmäll (5) (7/1)
Slått Zirkona (3) (11/1)

Szerkesztő véleménye:
Hároméves és idősebb kancák illetve heréltek indulnak három távról az ötödik futamban. A 2140 méteres alaptávról startoló Ravn Kiro (2) nem rég debütált egy impozáns második hellyel, amely után joggal várható hasonló folytatás. Legnagyobb kihívója a bemutatkozása óta stabil formát mutató Storsmäll (5) lehet, aki 20 méter térhátránnyal indul, csak úgy, mint Jervjenta (4), aki legutóbbi boden-i megmérettetésén hibázott, most azonban visszatér javítani. Az életnyeremények felső határán, 40 méter térhátránnyal indul, a tíz évesen is még nyeretlen Oden J.M. (6), aki idén eddig csak itt futott így könnyen lehet, hogy most megtörik ez az átok, vagy legalább 2014 ősze után újra a dobogóra kerülhet

6. futam

Előzetes esélyek:
Garrett Mix (5) (3/1)
Glimmer U.S. (6) (4/1)
Julius Leejs (2) (5/1)

Szerkesztő véleménye:
Az előzőhöz hasonlóan itt is egy hat lovas mini mezőny áll starthoz 2140 méteren, ezúttal ügetőlovaglásban. Glimmer U.S. (6) tavaly kimagaslóan eredményes szezont zárt nyereg alatt, ezúttal vissza a téli pihenőjéről, de állandó lovasával, Caroline Frosner-el már az első versenyen is a főszereplők közé tartozhatnak. Julius Leejs (2) az idei évben folyamatosan megjavította helyezéseit, ugyanakkor legutóbb nem kedvezett neki a külső starthely. Állandó partnerével, egy általa jól ismert pályán akár a rég várt győzelmet is megszerezheti a másik szakágban. Garrett Mix (5) élete első nyereg alatti fellépésére készül, de látva korábbi formáit ebben is eredményes lehet, ha képes javítani a legutóbbi gyengébb számát. Shiver W.F. (3) a mezőny egyetlen kancája, aki megnyert idei első boden-i versenyét, és bár a legutóbbi három itteni futásán helyezetlen maradt, most nyereg alatt újra lendületet vehet.

7. futam

Előzetes esélyek:
Dreams Patric (11) (5/1)
Oki Hörsta (7) (7/1)
Gobo’s Uppercut (1) (8/1)
Benton (4) (8/1)

Szerkesztő véleménye:
Négy évnél idősebb heréltek mérik össze erejüket hetedik, autó startos futamban. Oki Hörsta (7) eddigi három futásából kétszer a dobogón végzet, egyet pedig meg is nyert itt Boden-ben ugyanezen a távon, így az idei gyengébb formái ellenére is az egyik legnagyobb favorit. Gobo’s Uppercut (1) egy nagyon erős 1:17.5-ös idővel és egy harmadik hellyel tért vissza március végén a téli pihenőjéről és bízhatnak benne fogadók, hogy ezt most meg is erősíti. Dreams Patric (11) idén mindkétszer dobogón végzett hosszabb távon, tavaly novemberben pedig győzött ezen a pályán, ezért most is a helyezettek közé várható. Falkon Bris (2) 2019 júliusa után tért vissza idén márciusban egy impozáns negyedik hellyel, ami azt mutatja, hogy a hosszú kihagyás után is ellenére is formában és számolni kell vele.

8. futam

Előzetes esélyek:
Liberte d’Inverne (4) (2/1)
Patrimoine (1) (3/1)
Gun Runner (3) (4/1)

Szerkesztő véleménye:
Mindössze öten indulnak a nyolcadik futamban különböző távról, a négy és ötévesek között pedig két fő aspiráns van a győzelemre. Gun Runner (3) egy alsóbb osztályban ugyan, de nagyon magabiztos győzelemmel debütált Hagmyren-ben és idomárhajtójával, Ricky Eklund-al ide is komoly ambíciókkal érkeztek. Liberte d’Inverne (4) jó formában van és egy nagy mezőnyben nyerte meg legutóbbi versenyét ezen a pályán, így nem véletlen, hogy a szakírók egyik kedvence.

9. futam

Előzetes esélyek:
Above All Gin (5) (3/1)
Quantum Kemp (2) (3/1)
Beach Lover (7) (5/1)
Kalles Caviar Ås (8) (6/1)

Szerkesztő véleménye:
A nap utolsó észak-svéd futamán kilencen csapnak össze, öt és tizenegy éves kor között. Above All Gin (5) korábban erősebb mezőnyökben csillogtatta meg képességeit, de az őszi gyengébb formák után Mattias Djuse istállójából új tréningbe került, ahol most fog bemutatkozni Erica Guldhag-el.  Október óta nem futott, de ha az akkori formáját megismétli, akkor most ott lehet a legjobbak között. Quantum Kemp (2) három hónap után tért vissza, és megváltozott beállítással, első két lábán patkó nélkül már látványosan javult. Ezúttal kedvezők számára a versenyfeltételek, ezért érdemes rá odafigyelni. Beach Lover (7) nagyon jól ismeri ezt a pályát, tavaly tavasszal háromszor is nyert itt, és bár idei két versenyén eddig helyezetlen maradt, másfél másodpercet javult, amért komoly figyelmet érdemel.  Kalles Caviar Ås (8) a tavalyi sikeres szezonja után eddig adós maradt az eredményekkell, de papíron a mezőny egyik leggyorsabb lova, amihez hozzájárul, hogy patkó nélkül indul, így nem lenne meglepetés tőle egy helyezés.

 

Jägersro, Pálya 15

1. futam

Előzetes esélyek:
Rajesh Face (3) (2/1)
Everest Vedaquais (6) (5/1)
Mr Lindy (5) (6/1)

Szerkesztő véleménye:
Ügetőlovagló versennyel indul a dél-svédországi Jägersro-ban a szombati délutáni program. Az 1640 méteres, autó startos futamba hét lovat neveztek, akik közül Rajesh Face (3) az első számú favorit. A hét éves herélt a tavalyi három vincennes-i Kincsem+ futama után, idén dobogós lett Franciaországban, de újabb hibáját követően haza tér Svédországba. Ezen a pályán eddig nagyon sikeres volt, így most is az él menők közé várható. Everest Vedaquais (6) európai körútja és könnyed hollandiai győzelem után lép újra pályára oda haza, ahol megismételheti ezt a teljesítményt, mert jó kondícióban maradt. Västerbo Exact (4) is a hazatérők egyike, két sikertelen vincennes-i próbálkozás után Laval-ban ért fel a dobogóra, a svéd szaklapok pedig ezúttal is oda várják.

2. Futam

Előzetes esélyek:
Micro Vick (1) (2/1)
Cheerful Rivner (3) (5/1)
J.A.Connie Bell (6) (8/1)

Szerkesztő véleménye:
Kancák mini mezőnyét hozza hat ügetővel a második futam. Seven Karats (2) még nyeretlen Peter Untersteiner tréningjében, pedig januárban ezen a pályán nagyon közel járt hozzá. Legutóbb nem volt szerencséje a befutóban, de sok energiája maradt és kellően friss, így most megszülethet a várva várt siker. J.A.Connie Bell (6) visszatérése óta folyamatosan javult a formája és a már a győzelmet is megszerezte. Legutóbb ugyan hibázott, de az egyik leggyorsabb ló a mezőnyben, ezért ott lehet a végelszámolásban. Cheerful Rivner (3) (idei harmadik versenyén kezdett magára találni, a belső spúron végig ügetve nagyszerűen hajrázott és szerzett pénzdíjat, egy jó taktikával pedig most még előrébb is végezhet.

3. Futam

Előzetes esélyek:
Urgent Face (8) (3/1)
Tycoon Broline (6) (4/1)
Nina Ginto (10) (5/1)
Bordeaux S. (3) (8/1)

Szerkesztő véleménye:
Tizenkét négy évnél idősebb ügető áll starthoz a harmadik futamban. Tycoon Broline (6) tavalyi két győzelme után nem tudta teljesíteni az elvárásokat erős mezőnyökben ezért pihenőt. Kihagyás után tér vissza, ezért szüksége lesz még a futásra, de kedvező a beállítása és a hajtó fenomén, Björn Goop-al ismét megvillanthatja képességeit. Legnagyobb kihívója a 2019-es sikerek utáni másik visszatérő Matadore (7), aki szintén kedvező startszámot kapott és ellenfeléhez hasonlóan, ő is egy rutinos hajtóval, Robert Bergh-el száll harcba a dobogóért. Nem lesz azonban könnyű dolguk, mert a Jägersro-ban mindig is jól menő Urgent Face (8) egy 1:13.8-as, új egyéni rekorddal kezdett egy erős mezőnyben, idei első versenyén, múlt héten, ami után nem meglepő, hogy favorittá avanzsált.  Nina Ginto (10) nagy végsebességgel rendelkezik, de nem túl megbízható. Legutóbb hibájától el kell tekinteni, egy éve dobogós volt ezen a pályán, így most oda várható.

4. Futam

Előzetes esélyek:
Gullabo Däck Bling (8) (4/1)
Don Cash (3) (7/1)
Ribaude (14) (9/1)
Springbank (4) (14/1)

Szerkesztő véleménye:
Egy igazán nagy mezőny áll starthoz a negyedik futamban extra hosszú, 2140 méteres távon, amely öt évnél idősebb kancákból és heréltekből áll. Don Cash (3) stabil formát mutat, legutóbb egy gyors kezdéssel a mezőny élére állt és végig vezetve könnyedén győzött. A hosszabb táv nem okozhat neki problémát és megszerezheti pályafutása tízedik győzelmét. Springbank (4) nagyon erős ló, amit korábbi eredményei bizonyítanak.  Most komoly feladat elé néz, de várásra hajtva a külső spúron hajrázva, harcban lehet a dobogóért. Cayucos (7) az utóbbi időben komoly kategóriákban állt helyt, a svéd szaklapok most is ezt várják tőle. Derby Simoni (12) ezen a távon új egyéni csúcsot állított be 2020-as visszatérésekor, ezért a hullámzó eredményei ellenére sem szabad leírni.

5. Futam

Előzetes esélyek:
Powe (2) (2/1)
Upset Face (1) (2/1)
Galantis (7) (12/1)
Redneck Woodland (4) (14/1)

Szerkesztő véleménye:
Négyéves mének és heréltek indulnak, 2640 méteres távon, az ötödik futamban. Powe (2) tavaly megnyerte a Svéd Kritériumot és zsinórban öt győzelem után tört meg a sikerszériája. Visszatérésre készül és az erős riválisok ellenére is az első számú favorit. Legnagyobb ellenfele a szintén visszatérő Upset Face (1), aki tavaly hét versenyt nyert, de az év végi formahanyatlás miatt pihenőt kapott. Itt, Jägersro-ban még sosem tudták legyőzni, most is nehéz lesz. Redneck Woodland (4) visszatérésekor fél másodperce megközelítette tavaly júliusban beállított rekordját és egy harmadik hellyel kezdte az idei szezont, amelyre most is megvan minden esélye. Västerbo Lexington (6) bíztatóan mozgott visszatérésekor és annak ellenére is esélyes lehet egy helyezésre, hogy idomárja, Robert Bergh a topfavoritot választotta ezen a versenyen.

6. Futam

Előzetes esélyek:
Waiting Hill Hall (7) (4/1)
Darah Bibo (13) (7/1)
Alhambra Mail (6) (7/1)
Rapide Cash (9) (8/1)

Szerkesztő véleménye:
Ismét egy 15 lovas mezőny érkezik a hatodik futamban, négy és hét éves kor közti kancákkal. Waiting Hill Hall (7) most debütál Thomas Uhrberg kezei alatt, a tréningeken jól dolgozott és kedvező a startszáma. Eddigi kilenc versenyéből mindössze kétszer fordul elő vele, hogy ne az első kettőben végzett volna, így joggal lehet most is az egyik legnagyobb kedvenc. Pokolian nehéz feladat vár rá, ugyanis a másik legnagyobb kedvenc az az Alhambra Mail (6), aki zsinórban hat győzelemnél jár, decemberben pedig új rekordot futott ezen a pályán és ezen a távon, ezért mondhatjuk, gigászok csatája lehet a végső sikerért. Darah Bibo (13) egy szoros küzdelemben aratott győzelemmel jelentkezett újra márciusban, korábban pedig stabilan szállította a dobogókat így most odaérhet. Rapide Cash (9) nagyszerű formában visszatérésekor aratott győzelme óta, legutóbb pedig megdöntötte a rekordját, ezért megérdemli, hogy most is számoljanak vele.

7. Futam

Előzetes esélyek:
Van Gogh Z.S. (6) (3/1)
Edio (5) (7/1)
Victory’s Club (3) (7/1)
Four Guys Dream (7) (8/1)

Szerkesztő véleménye:
Egy rövidtávú, 1640 méteres versenyre kerül sor a nap hetedik futamán, ahol négy évnél idősebb mének és heréltek mérik össze gyorsaságukat. A svéd szaklapoknál Van Gogh Z.S. (6) a favorit, aki eddigi kilenc futásából hetet megnyert Robert Bergh idomításában, most először pedig patkó nélkül fog futni a Love You ivadék, ami tovább növeli esélyeit. Four Guys Dream (7) lophatja el tőle a show-t, aki idei öt futásából négyet abszolvált sikerrel, legutóbb egy abszolút rekordot ügetve, amellyel egyértelműen bejelentkezett a mostani sikerért is. Pastorns Lady (1) két győzelem után vonult pihenőre, és bár gyors kezdő, visszatérésekor vélhetően várásra fogják hajtani, amivel felérhet a legjobbak közé. Tengil Face (2) gyors hajrázó, utolsó futásától el kell tekinteni, hiszen idén éppen itt, Jägersro-ban mutatott olyan formát, amellyel most bizonyíthat.

8. Futam

Előzetes esélyek:
Knowledge’em (7) (3/1)
Fredric Palema (4) (6/1)
Loveley Lasse (6) (8/1)
Victorious Wine (3) (12/1)

Szerkesztő véleménye:
Ismét négy évnél idősebb mének és heréltek lépnek pályára a nyolcadik futamban, összesen tizenketten. A Timoko ivadék Knowledge’em (7) idei mérlege eddig háromból három győzelem, ami önmagáért beszél. Reddington (9) nagyszerű szezont futott tavaly, ősszel ugyan hanyatlásnak indult a formája, de pihenőt kapott, ahonnan visszatérve ismét régi fényében csilloghat. Fredric Palema (4) eddig idén hozta az elvárásokat, gyors kezdő és, ha el tud menni vezetni, ezúttal is ott lehet a dobogón. Victorious Wine (3) rekordidőt ügetve nyert legutóbb, javítva hibáját az egyébként figyelemre méltó idei eredménysorában, amelyet itt is tovább folytathat.

10. Futam

Előzetes esélyek:
Niky Flax (1) (2/1)
Prosperous (12) (6/1)
Night Brodde (2) (8/1)
Dragster (11) (11/1)

Szerkesztő véleménye:
Klasszikus tizenkét lovas mezőny őt és tíz éves kor közti ügetőkkel, többségében heréltekkel. Night Brodde (2) legutóbb a túl gyors kezdés miatt 200 méter után galoppozott és ezzel eldőlt a versenye, de Párizsból hazatérve egy könnyed győzelemmel vétette észre magát, ami mindenképpen ajánlja. Niky Flax (1) is gyors kezdő, de a gyengébb szezon kezdet után, egy hete már a dobogón végzett, ami azt mutatja magára talált, ezért itt sem szabad hanyagolni. Can Lane (4) utoljára Halmstad-ban egy 1:12.0-ás űridővel győzött, egyéni rekordja és mutatott formája után pedig most is a végső küzdelembe várható. Sevilla (8) legutóbb nem volt meggyőző amerikai sulkyval, de a megszokott beállítással az eddigi formáit nézve, ismét a frontban végezhet.

10. Futam

Előzetes esélyek:
Lucifer Lane (1) (5/1)
Lionel N.O. (5) (6/1)
Racing Mange (7) (7/1)
Portland (6) (8/1)

Szerkesztő véleménye:
Ezúttal is tizenkét minőségi lovat figyelhetünk a tizedik futamban, öt évnél idősebb mének és heréltek középtávú küzdelmében. Racing Mange (7) nem rég nagyszerűen futott idei szezonnyitó versenyén ezen a pályán, ezúttal patkó nélkül még tovább javulhat. Cyber Lane (10) hosszú ideje, tavaly augusztus óta nem versenyzett és a második soros starthely sem könnyíti meg a dolgát, de a munkaformáival elégedett a idomárhajtója, Johan Untersteiner, aki nagyon jól ismeri lovat, ezért nem szabad leírni, mert meglepetést szerezhet. Norton Commander (4) egy elhibázott vincennes-i Kincsem+ futam után téli szünetet kapott, ahonnan most fog vissza térni, de korábbi futásai alapján már elsőre helyezést szerezhet. A mezőnyből azonban kiemelkedik egy sokak által ismert név, a korábbi Grand Prix d’Amérique menő Lionel N.O. (5). A Franciaországban egykor kiemelt gropue versenyeket nyerő (Prix de l’Atlantique en 2016, Prix d’Eté 2015, Prix Ténor de Baune 2015, Grand Prix de Paris 2016), tíz éves Look de Star ivadék az idei szezont is pazar győzelemmel kezdte, így most a mezőny korelnökeként oktathatta ellenfeleit.

11. Futam

Előzetes esélyek:
Giant Shadow (7) (3/1)
Nero Maximus (5) (6/1)
Neelix (6) (7/1)
Whipped Eggs (9) (10/1)

Szerkesztő véleménye:
A nap utolsó nagy mezőnyében is méneké és herélteké lesz a főszerep, öt és tizenegy éves kor között. Giant Shadow (7) tekintélyt parancsoló statisztikával rendelkezik, hiszen eddigi huszonhat versenyéből huszonkettőt megnyert, tavaly pedig csak év végén tudták legyőzni, de kipihenve magát visszatérésekor ismét a csúcson lehet. Nero Maximus (5) legutóbb a szélső starthely ellenére is remek hajrával győzött ezen a pályán, ezúttal mindezt patkolva is megismételheti trénere, Conrad Lugauer szerint. Neelix (6) egy hosszú távú győzelem után most rövidebbre próbálkozik, de képes diktálni a tempót és ott lenni a végső küzdelemben. Whipped Eggs (9) idén felemás formát mutatott, de nagyon erős a herélt és javíthatja legutóbbi gyengébb eredményét.

12. Futam

Előzetes esélyek:
Noworries (6) (2/1)
Rossi Garline (4) (6/1)
Baby Boy (3) (7/1)

Szerkesztő véleménye:
Egy térhátrányos mini mezőnnyel zárul a nap, ahol kancák, mének és fognak indulni, fordulóstarttal. Baby Boy (3) nagyon jól mozgott a kvalifikációján, de debütáláskor hibázott a három éves, ugyanakkor Adrian Kolgjini-vel ezúttal leteheti névjegyét. A mezőny egyetlen térhátrányosa, a kirobbanó formában lévő Tequila L.L. (7), aki új egyéni rekordot ügetve győzött legutóbb, ezért a 20 méter ellenére is az egyik legnagyobb sansz. Noworries (6) egyszer már nyert, most Björn Goop-al teheti meg ezt. Gilmore Trot (2) győzelemmel debütált, amivel felhívta magára a svéd szakírók figyelmét.

 

 

 

 

Olvass tovább!