Szerdán ismét van Kincsem+ futam!

Tisztelt Fogadóink!

Reméljük, hogy mindenki jól van ebben a koronavírus okozta új élethelyzetben, vigyáz magára, a családjára és a környezetében élőkre. Hogy jobban teljen a mai napod, fogadási lehetőséget kínálunk a kora délutáni órákra. Európa lóversenypályái bezártak, így a mai napon Ázsia lóversenysportjára lehet fogadásokat kötni.
Ami a legjobb hírünk a számodra, hogy az egy napos szünet után, ma ismét lesz Kincsem+ futam! A világ legnépszerűbb lovas játéka egyre ismertebb hazánkban is, ráadásul a 15:50-kor kezdődő futamra a megszokott módon lehet fogadást köti. A Kincsem+ TUTI, az okos gépi játék játszható az ország összes lottózójában, otthonról pedig az online felületünket, a bet.lovi.hu oldalt ajánljuk, ahol kényelmesen és gyorsan tudod megtenni tétjeidet, de játszhatsz az ismert értékesítési partnereinknél is, kivéve a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. hat saját irodájában. A kialakult egészségügyi helyzet miatt az értékesítőhelyek nyitvatartási ideje módosult, ezt vegyétek figyelembe a mai nap megtervezésekor.
Komoly nyerési lehetőséget kínál a mai Kincsem+ futam, játssz a mini mezőnyre! A 15:50-kor kezdődő versenyben csupán 12 ANGOL TELIVÉR vesz részt, próbáld ki a szerencsédet és nyerjél! A helyszín az ázsiai Hongkong, ahol nagyon magas színvonalú versenyeket tartanak a varázslatos Happy Valley pályán.
A Kincsem+ futamban induló lovak zárómunkáját megnézheted az alábbi linken: https://racing.hkjc.com/racing/video/play.asp?type=trackwork&date=20200318&no=08&lang=eng
A mai napon duplán megéri Kincsem+ futamra játszani a lottózókban, mert még mindig tart a sorsolásos nyereményjáték. Március hónapban hetente sorsol a Szerencsejáték Zrt. A heti nyeremény 1 x 1.000.000 forint és 5 x 100.000 forint, az akcióban minden lottózóban vásárolt szelvény részt vesz.
A tervek szerint a mai napon nyolc futamra lehet játszani. Az első hongkongi futam magyar idő szerint 12:15-kor kezdődik és az utolsó a Kincsem+ futam lesz 15:50-kor. A futamok online csatornáinkon követhetők, a Kincsem+ versenyt a Sport1 televízió élőben közvetíti.
Napra kész friss információkat a lovifogadas.hu és a bet.lovi.hu hivatalos oldalainkon találsz, illetve a lovifogadás Facebook oldalán és a lottózókban.

Jó játékot kívánunk, legyen szerencséd ma is!

Olvass tovább!