Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap 150 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban Tedd próbára a szerencséd ma is!

2020. 03. 15 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap Saint-Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2400 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat négyéves telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Savoir Aimer (3) – Gaius (6) – Salmon Please (7) – Pharoa (9) – Royalist (1)

Savoir Aimer (3) jó futás után várja a vasárnap délutáni Kincsem+ futamot, mellette szól továbbá, hogy egy megbízható telivérről beszélünk. A mély pálya nem okozhat neki gondot, és a mezőny is megfelel a képességeinek.

Gaius (6) visszatérésére készül, ezt a játékosoknak sem szabad szem elől téveszteniük, mindazonáltal, a 2400 méteres táv és a várható mély pálya is kedvez majd a négyéves ménnek.

Salmon Please (7) az október 20-ai negyedik helyezésén célszerű elbírálni, hisz az ominózus párizsi versenynapon bizonyította, hogy a jelenlegi beállításával versenyképes ebben a hendikep osztályban. Ellene szól, hogy visszatérésre készül, azonban a mély pálya kedvez neki.

Pharoa (9) egyelőre a nyeretlenek táborába tartozik, de októberben két kiemelt hendikepben is a dobogón végzett, ennél pedig aligha kell jobb ajánlólevél. A 2400 méteres táv és a mély pálya is kedvez neki, de amellett sem lehet elmenni szó nélkül, hogy több mint négy hónapja nem versenyzett.

Royalist (1) szép győzelmet aratott az utolsó fellépésén, és a párizsi visszatérését is nagy reménnyel várhatjuk . A mély pálya nem jelenthet számára akadályt, ezért számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!