Szombati ügető zárt kapukkal

A Kormány döntés értelmében a most szombaton zárt kapus versenynapot rendez a Kincsem Park a koronavírus elleni védekezés miatt, így megkérjük minden kedves látogatónkat, hogy otthonról vagy a fogadóirodákból kövessék az ügetők versenyeit.
A kilencfutamos szombati versenynap a megszokott időben, 14:00 órakor kezdődik. A hazai és nemzetközi versenyekre a fogadóirodákban és online a bet.lovi.hu oldalon lehet játszani. A napi gyakoriságú Kincsem+ játék az említett fórumok mellett továbbra is elérhető minden lottózóban!
A szombati versenynapot a 900.000 forint jackpot teszi még izgalmasabbá. A főverseny a Joker Díj lesz 17:30-kor. A fordulóstartos versenyben 1960 méterről Ligot AT (1), Zolta(2) és Asterix Evo (3) fog fordulni. 2000 méterről négy pályázója lesz a futamnak, Red Stone (4), Disney HR (5), King’s Call (6) és Rocky HR (7). A 600.000 forint díjazású versenyben élről Zolta és Veljko Mazsity remek esély, de Juhász Balázs három lova közül bárki eredményes lehet. A fogadókat 200.000 forint jackpot várja.

Olvass tovább!