Legyen szerencsés a péntek 13.! Játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár milliókat!

2020. 03. 13 – péntek

Pénteken Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2150 méter hosszú ügetőversenyen tizennégy rutinos, hétéves és idősebb versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is nagyon kedvező, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Calou Renardiere (1) – Moni Viking (14) – Canular (2) – Datcha (5) – Doum Jenilou (7)

Calou Renardiere (1) sokat profitált a caen-i visszatéréséből. A péntek esti Kincsem+ futamban már patkolatlanul lép majd pályára, kedvező startpozícióját kihasználva, a főszereplők egyike lehet.

Moni Viking (14) szép győzelmet aratott február 29-én. Az enghinen-i pálya, a 2150 méteres táv és a mezőny is kedvez majd hétéves ménnek, ezért a második sor ellenére is a dobogón végezhet.

Canular (2) februárban már nem futott a téli-meetingen, mert volt számára ideális feltételekkel kiírt futamokat, ezért kapott némi pihenőt. A pályafutása során csak egyszer versenyzett eddig Enghien-ben, akkor azonban győzni tudott, esélyeit pedig növeli, hogy frissen és felkészülten áll starthoz, így bízhatunk eredményes szereplésében.

Datcha (5) téli futásai nagyon jól sikerültek. A február 29-ei verseny után kapott volna némi pihenőt, de a pénteki Kincsem+ futamot hiba lett volna kihagyni vele, mert tökéletes a beállítása. Bízhatunk eredményes szereplésében, amennyiben minden a tervek szerint alakul, az első három között fog célba érni.

Doum Jenilou (7) biztatóan mozgott Caen-ban, ahol 25 méteres térhátrányból kellett indulnia. A ló topformában várja a péntek esti Kincsem+ futamot, így annak ellenére is számíthatunk rá, hogy a 7-es startpozícióból kell nekivágnia a versenynek.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!