Ne mondj csütörtököt, játssz inkább a TUTI-val! Nyerj ma is akár milliókat!

2020. 03. 12 – csütörtök

Csütörtökön Caen-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2450 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat ötéves versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Zerozerosette Gar (11) – First de Montfort (7) – Rebella Matters (16) – Fabulous Dream (14) – Figolu Frazeen (12)

Zerozerosette Gar (11) egy nagyon jó ló, amit a Prix de Fontainebleau-ben bebizonyított Vincennesben. Azóta a tréningeken minden rendben van vele, jól dolgozott. Caen-ban megfelelő a pálya és patkolatlanul fog indulni, minden képessége megvan a jó befejezéshez.

First de Montfort (7) eredményesen szerepelt a téli-meetingen, február 23-án pedig csak méterek választották el a győzelemtől. Ő egy kései ló, aki folyamatosan fejlődik és patkolatlanul mindig stabilan teljesít. Jobb kézre nem lesz gondja, nem fog elmenni vezetni, mert megvan a számára tökéletes taktika. Versenyképes és a dobogón végezhet.

Rebella Matters (16) mostanában gyakran hibázott, február 13 után azonban változtattak a kantár beállításain és a tréningeken ezzel is foglalkoztak. A caen-i pálya profilja megfelel neki és a jobbkéz nem jelent gondot számára. Meg kell oldania ezt a távot, jó eséllyel rendelkezik, de nem egyértelmű, mert Zerozerosette Gar (11) veszélyes.

Fabulous Dream (14) egy jó mén, amit februári visszatérésekor bizonyított. Azóta rendszeresen és jól dolgozott, március 21-én pedig egy groupe II-es versenyen veszt részt. Nagyon kedvelik egymást Eric Raffin-el, aki várásra fogja hajtani, és patkolatlanul mindent meg fognak tenni a sikeres befejezésért.

Figolu Frazeen (12) nagyon erős ló, de az utóbbi futásain elmaradtak tőle a sikerek. Legutóbb Vincennes-ben méltatlan volt a hatodik helye, az 1:13.8-as ideje ellenére, de azon a pályán elejétől a végéig bírni nem könnyű. Azóta jobbnak tűnik, a caen-i pálya pedig előnyt jelenthet a számára, és bár nagy megmérettetés elé néz, bízhatunk benne.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!