Szerencsés szerdát szeretnél? Nincs más dolgod csak ma is TUTI-t játszani!

2020. 03. 11 – szerda

Szerdán Laval ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenhat ötéves és idősebb versenyló vág neki, de az erősebbek 25 illetve 50 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Florida Sport (2) – Viking d’Hermes (14) – Balzac de l’Iton (13) – Fun Quick (5) – Baron Daidou (6)

Florida Sport (2) utolsó futása csalódás volt, de a munkaformái nagyon jók. A beállítása csodálatos a szerda délutáni Kincsem+ futamban, a mezőny pedig megfelel a képességeinek, így első esélyt képvisel.

Viking d’Hermes (14) nagyon jól mozgott február elején, így bátran adták indulónak a szerda délutáni futamra. Ez lesz a pályafutása utolsó francia versenye, a beállítása pedig kedvező, de az ellenfelek közül Florida Sport (2) kemény diónak ígérkezik.

Balzac de l’Iton (13) legutóbb előrébb is végezhetett volna, mint a harmadik hely, ha néhány fáradó riválisunk nem hátráltatja őt. A beállítsa nem az igazi a szerdai Kincsem+ futamban, hisz két ötévesnek is 25 méteres előnyt kell adnia, de a lavali pálya kedvez kilencévesnek, így a főszereplők közé tartozhat.

Fun Quick (5) nagyon jól mozgott január 26-án ügetőlovaglásban. A futamot követően kisebb sérüléssel bajlódott, de a munkaformái azt bizonyítják, hogy mostanra minden visszatért a normál kerékvágásba. Kíváncsian várjuk a szerdai futását, ha a valós tudásának megfelelően fog teljesíteni, akkor az első öt között kellene végeznie.

Baron Daidou (6) február 29-én is megtett mindent, amit csak tudott. A ló csodálatos formában van, és a beállítása is nagyszerű a szerdai Kincsem+ futamban, így a játékosoknak érdemes számolni vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!