Kedden is tedd próbára a szerencséd! Játssz és nyerj ma is akár milliókat a TUTI-val!

2020. 03. 10 – kedd

Kedden is a varázslatos Chantilly-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1500 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Silberpfeil (7) – Grace Bere (11) – Mille Sabords (8) – Casive (10) – Qu’hubo (6)

Silberpfeil (7) legutóbbi futásain stabil eredményeket hozott ezen a szinten, de még jobb helyen is végezhetett volna, ha nem lettek volna gondjai a célegyenesben. Egyértelmű volt, hogy itt folytatja és igazolnia kell az esélyeit.

Grace Bere (11) négyéves korában debütált, de már az első versenyein pótolta a lemaradását. Először fog hendikepben futni, ahol kiderül mire képes, de mindene esélye megvan az eredményes szerepléshez.

Mille Sabords (8) utoljára nagyszerűen futott, de remek hajrája ellenére sem tudta a vezető lovat utolérni. Ez a versenye alapján most is jó formában van és jó eséllyel indul kedden.

Casive (10) beindult az utóbbi hónapokban és zsinórba három győzelmet aratott. Szerencsére kedvezett neki az időjárás és a szemellenzők is segítettek neki. Most nagyon elemében van és visszatérésre készül, az 1300 méter feletti távokon pedig nagyon magabiztos.

Qu’hubo (6) 2019 első felében nem úgy teljesített, ahogyan tőle elvárható, ezért tavasszal kiherélték, ami nagyon jót tett neki. Kiválóan tért vissza tapasztalt lovak ellen, győzni tudott és legutóbb Leonio-t is maga mögé utasította, így most is megvan minden esélye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!