Kellemes hétfőt szeretnél? Játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár milliókat!

2020. 03. 09 – hétfő

Hétfőn Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1500 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat telivér méri össze tudását. Izgalmas és gyors verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Rajkumar (3) – Charnock Richard (15) – Miracle des Aigles (7) – Long Island (10) – Naab (11)

Rajkumar (3) hatéves kora ellenére még nem versenyzett olyan sokat, de mindig következetesen teljesített ebben a számunkra is fontos kategóriában. Nagyon frissen fut és a mély szintetikus talaj garancia lehet az újabb eredményhez.

Charnock Richard (15) legutóbb nagyszerűen hajrázott az egyenesben. Ő egy kicsit különleges ló, nagyon gyors tempóra van szüksége az eredményességhez. Az 1500-1600 méteres táv tökéletesen fekszik neki, ezért minden esélye megvan a dobogóra ezen a Kincsem+ futamon, még akkor is, ha nem lesz sok hely a befutóban.

Miracle des Aigles (7) legutóbb nem futott rosszul, de nem volt elég motivált a végén. Nagyszerűen végrehajtotta a feladatát és mivel kedvező helyzetben van a hendikep skálán ezért újra megpróbálnak vele egy Kincsem+ futamot.

Long Island (10) legutóbb jól futott, pedig nem is volt elég éles. Azóta megfelelően regenerálódott és nincs messze a legjobb formájától. Van egy kis hátránya, de egy jó iramú versenyen ezt le tudja dolgozni, ezért nem tűnik rossz esélynek.

Naab (11) nemrég bizonyította állapotát és versenyképességét ezen a szinten. Ha tovább tart a lendülete, akkor lehet reménykedni egy sikeres szereplésben. Ennek ellenére lehetnek problémák, mert elég kiszámíthatatlan és nem egy könnyű lovaglás. Jól kell startolnia és akkor bármi megtörténhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!