A nőnapi virág mellé akár 300 millió forint? Ez a vasárnapi Kincsem+! Játssz és nyerj ma is!

2020. 03. 08 – vasárnap – 300 millió forint jackpot

Vasárnap Cagnes-sur-Mer-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2925 méteres ügetőversenyen mindössze tizennégy hétéves és idősebb versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 300 millió forint! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Carioca de Lou (8) – Creature Castelets (14) – Angle of Attack (4) – Christo (11) – Conchitana Jenilou (2)

Carioca de Lou (8) legutóbbi győzelme nem volt meglepetés. A ló topformában van, és a vasárnapi futam mezőnye is megfelel a képességeinek, így annak ellenére is az első helyre várható, hogy soha korábban nem versenyzett még Cagnes-sur-Merben.

Creature Castelets (14) nagyon jól teljesített az utolsó fellépésein, a beállítása pedig álomszerű a vasárnapi Kincsem+ futamban, így könnyen elképzelhető, hogy a pénzdíjas helyezések után, ezúttal a győzelmet is megszerzi.

Angle of Attack (4) kedveli a vasárnapi Kincsem+ futamnak otthont adó pályát, ahogy azt az év elején láthattuk tőle. A kondíciója most is csodálatos, ennek megfelelően minden esélye megvan egy újabb dobogós helyezésre.

Christo (11) utolsó futása nem mérvadó, mert patkolva lépett pályára és 25 méteres térhátrányból indult. Ezúttal sokkal jobb a beállítása, a ló pedig topformában van, ezért az első öt között van a helye.

Conchitana Jenilou (2) balszerencsés volt az utolsó versenyében. Várásra kell őt hajtani, ami kockázatos. A kanca jó formának örvend, és ha zavartalanul alakul a futama a főszereplők egyike lehet, de Angle of Attack (4) és Creature Castelets (14) miatt a győzelmére kevesebb az esély.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!