Itt van végre a péntek és a hétvége! Kezdd a bulit akár milliós nyereménnyel, játssz ma is a TUTI-val!

2020. 03. 06 – péntek

Pénteken Deauville-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1900 méteres galopp síkversenyen tizenhat telivér áll starthoz, hogy összemérje tudását. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Rousse (5) – Noblesse d’Argent (9) – Ficelle du Houley (1) – Tilda (3) – African Fable (15)

Rousse (5) nem mozgott rosszul az utóbbi időben olyan versenyeken, ahol nem volt eléggé erős tempó. Jobban szereti a ritmusos versenyeket, amit most megkaphat, de sokkal jobb lett volna, ha 2100 méteren, mély gyeppályán futhat. Ennek ellenére jó esélye van, ha megfelelő lesz a talaj.

Noblesse d’Argent (9) most rövidebb távon indul szintetikuson, de a felület megváltozása lehetőséget ad, hogy tovább folytassa a remek szériáját. Remélhetőleg elegendő sebessége lesz az 1900 méterhez és nem lesz tőle ideges.

Ficelle du Houley (1) sok maradt a legutóbbi futásán, mert nem tudta kihozni magából a maximumot. A szintetikus talaj nem a kedvence, de megmutatta, hogy ehhez is képes alkalmazkodni. Ha szerencsésen alakul a versenye, ott lehet a végelszámolásban.

Tilda (3) a Nagy-Britanniában groupe versenyt nyerő Young Rascal anyai testvére, hároméves korában stabil teljesítménnyel bizonyította minőségét. Második futásán csak Grand Glory tudta legyőzni, de utána is csak minőségi kancák ellen futott. Bár volt egy kiábrándító versenye, decemberben Lyonban helyezést szerzett, és szerencsére nem növekedett sokat a terhe.

African Fable (15) a vidéki pályákon stabil teljesítményt nyújtott, de az év végén hendikepekben is kipróbáltuk és jól mozgott szintetikuson is, kifejezetten Deauvilleban. Ugyanakkor legutóbb Cagnes-sur-Mer-ben nem tudott kiemelkedőt nyújtani, amikor visszatért gyepre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!