Csütörtökön se hagyd ki a TUTI-t! Tedd próbára ma is a szerencséd és nyerj akár milliókat!

2020. 03. 05 – csütörtök

Csütörtökön Caen ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az ügetőverseny hossza 2450 méter, a startnál pedig tizenhat négy- és ötéves kanca várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Fiona Maza (12) – Garance de Hoerdt (10) – Golden Girl (6) – Fulmida (11) – Flekkefjord (2)

Fiona Maza (12) sokat javult januári visszatérése óta, de Nantes-ben sem mozgott patkolva rosszul. Ezúttal erősebb mezőny lesz, ahol fiatalabbakkal is szembe kell néznie, de visszanyerte erejét, így mindent meg fog tenni. Várásra hajtva, a megfelelő időben támadva a dobogón végezhet.

Garance de Hoerdt (10) egy minőségi kanca. Legutóbb a szerszámzatán megváltoztattak egy apró beállítást, ami nem tetszett neki és rögtön az elején sok időt veszített miatta, de a végén biztatóan mozgott. Ezúttal visszatértek a korábbi beállításokhoz, a caen-i pályát pedig kedveli, így patkolatlanul futva, ha nem megy el az elején és jól tartalékol, akkor harcban lehet a győzelemért.

Golden Girl (6) legutóbb jól futott és ha nem hibázik a verseny középső szakaszában, akkor a dobogót is elérhette volna. Korábban erős mezőnyökben szerzett helyezést, a pálya váltás előnyére lehet, a jobb kéz pedig nem okozhat neki gondot. A kondíciója kifogástalan, ezért helye van az első ötben.

Fulmida (11) túl sokat futott patkolatlanul, ezért fájdalmai voltak a hátsó lábain. Az utolsó verseny óta megkapta a szükséges kezeléseket, a pihenője alatt pedig visszanyerte frissességét. Ezúttal komoly ambíciókkal tér vissza a versenybe, mert ott lehet a nyerő kombinációba.

Flekkefjord (2) visszatérésre készül, de nem csak a felépülése volt zökkenőmentes, hanem már elsőre is képes maradandót alkotni. Tavaly egy nem túl szerencsés verseny ellenére is hatodik lett, ezúttal pedig a hátsó két lábáról leveszik a patkót. David Thomain nagyon jól ismeri, ezért egy helyezést szerezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!