Szerencsés szerdát szeretnél? Játssz egy TUTI-t és nyerj ma is akár milliókat!

2020. 03. 04 – szerda

Szerdán Amiens-ből jelentkezik a Kincsem+ futam, ami a GNT versenysorozat első állomása lesz. A 2900 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat versenyló áll starthoz, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Django du Bocage (7) – Dexter Chatho (11) – Delfino (6) – Defi Pierji (3) – Caliu des Bosc (10)

Django du Bocage (7) maximálisan felkészült erre a versenyre, mert a GNT 2020-ban való részvétele régóta tervben volt. Fizikailag rendben van és kellően friss, a jobbkezes pályák profiljához pedig könnyedén alkalmazkodik. Ezen szinten mindig komoly ellenfelek vannak, de tovább fejlődhet, a cél pedig egyértelműen a győzelem.

Dexter Chatho (11) legutóbb a többszöri újra start után galoppozni kezdett, ami egyáltalán nem jellemző rá, így el is dőlt a versenye, hiába javított. Egymás után háromszor is nyert ezen a télen és továbbra is csúcsformában van, a jobb kezes pálya pedig nem okoz neki gondot. A 25 méter térhátrány ellenére is az első háromban van a helye.

Delfino (6) tavaly év végén nagyon jól futott, de idén eddig csalódást okozott. Azóta sokkal jobban dolgozik, a célunk pedig, az, hogy szerdán kihasználjuk a kedvező beállítást és az alaptávot. Tavaly a GNT hetedik állomásán győzni tudott egy hasonló pályán Reims-ben, ezért most is az első öt közé várható.

Defi Pierji (3) egész télen következetes volt és januárban is remekül futott, amikor 25 méter térhátrányt ledolgozva ért fel a dobogóra. Ezúttal kedvező lesz a beállítása egy olyan pályán, amit nagyra értékel. Kiváló jobb kezes és könnyen kezelhető ló, aki a főszereplők egyike lehet a hajrában.

Caliu des Bosc (10) ezen a télen kifogástalan teljesítményt nyújtott. A legjobb formában indulhat alaptávról és a neki megfelelő beállítással. A jobb kezes pályákat is élvezi, de vidéken inkább nem veszik le a patkóit. Számíthatunk rá, hogy helyet szerez az első ötben.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:55-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!