Ha kedd, akkor is Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is akár milliókat!

2020. 03. 03 – kedd

Kedden a varázslatos Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 1900 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves és idősebb telivér várja, hogy összemérje tudását. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dalvini (5) – Vilaro (6) – Heir To a Throne (12) – Furious des Aigles (14) – Diwan Senora (3)

Dalvini (5) legutóbb a győzelmet is megszerezhette volna, ha valamivel szerencsésebb. Kedden ha minden a tervek szerint alakul, legközelebb már egy 2400 méterre kiírt Listed versenyben áll majd starthoz.

Vilaro (6) nagyon jól mozgott a cagnes-sur-mer-i fellépésein, ha valamivel szerencsésebb február 7-én a harmadik helyezést is megszerezhette volna. A szintetikus borítás nem okozhat neki gondot, mindenképpen számolni kell vele.

Heir To a Throne (12) minimális különbséggel maradt le a december 16-ai Kincsem+ futam első helyezéséről. A beállítása kitűnő, épp ezért kihagyás ide vagy oda, a játékosoknak érdemes számolni vele.

Furious des Aigles (14) október óta kiegyensúlyozottan teljesít, és jelenleg is jó formának örvend. A keddi Kincsem+ futamban címvédőként lép pályára, a 15-ös startbox ellenére is jó eséllyel áll starthoz.

Diwan Senora (3) legutóbb a harmadik helyezést is megszerezhette volna, ha az egyik rivális zsoké nem üti meg kétszer a fejét az ostorával. A mén remek kondícióban van, az 1900 méteres táv pedig nem okozhat neki gondot, így a 13-as startboxot leszámítva minden adva van az eredményes szerepléséhez.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!