Újabb hétfő reggel? Dobd fel a napod egy TUTI-val és nyerj akár milliókat!

2020. 03. 02 – hétfő

Hétfőn Caen-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2450 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv nyerő lehet a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Doum Jénilou (14) – Disco d’Occagnes (7) – Désirée des Landes (4) – Carioca (2) – Extra Light (10)

Doum Jénilou (14) legutóbbi gyenge eredménye ellenére jó formában van, de a március közepén esedékes enghien-i versenyen még jobb lehet a beállítása. Szereti Caen-t és a pálya karakterisztikája is őt szolgálja. Vissza kell majd vinni őt hosszabb távra, de képes lehet most is a győzelemért harcolni.

Disco d’Occagnes (7) mögött komoly munka áll. Mivel kedvező a beállítsa, patkolatlanul indul egy olyan mezőnyben, ahol éles lehet. Korábban ez már sikerült Vincennes-ben, de a jobb kezes pályák jobban fekszenek neki. Mindent megtettek annak érdekében, hogy az első ötbe kerüljön.

Désirée des Landes (4) legutóbb gyengén szerepelt a kancák versenyében. Azóta minden rendben van vele és most kedvező a beállítása. Kedveli Caen-t és bár jobban szeret az élen menni, várásra hajtva is megoldja a feladatot. Minél taktikusabb lesz a verseny, annál inkább lehet keresnivalója a hajrában.

Carioca (2) sérülés miatt egy teljes évet kihagyott, de ősszel visszatért és azóta már több verseny van a lábában. A legutóbbiakon már elég bíztatóan mozgott, és bár még nincs 100%-os állapotban, ideális a beállítása, így megvan az esélye.

Extra Light (10) jól viselte az utazást Caen-ba, mielőtt visszatérne Vincennes-be. Nem biztos, hogy jó ötlet volt rövidebb távra hozni, és bár tervben volt, hogy a Grand National du Trot amiens-i állomására menjen, itt kedvezőbbnek tűnt a mezőny. A hajtója, David Thomain magabiztos, így a táv ellenére is esélyes lehet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!